noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Windows 10 a geçtim hata alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gebermezadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Biraz önce windows 10 u yükledim. Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE hatası aldım.
Uyumluluk sorunu gidermeyi denedim 2 kez yinede aynı hatayı verdi. Yardımcı olurmusunuz?

Biraz önce windows 10 u yükledim. Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE hatası aldım.
Uyumluluk sorunu gidermeyi denedim 2 kez yinede aynı hatayı verdi. Yardımcı olurmusunuz?

Ely'in exe'ye sağ tıkla ''Uyumluluk sorunu gider'' i seçip biraz bekle

j2Nbmbc.png

Karşına böyle bir ekran gelicek ilk seçeneği tıklarsan yönetici olarak çalıştır gelir karşına.''Evet'' e tıklayarak oyuna girebilirsin

0F16NG6.png

Ely'in exe'ye sağ tıkla ''Uyumluluk sorunu gider'' i seçip biraz bekle

j2Nbmbc.png

Karşına böyle bir ekran gelicek ilk seçeneği tıklarsan yönetici olarak çalıştır gelir karşına.''Evet'' e tıklayarak oyuna girebilirsin

0F16NG6.png

Konu sahibi zaten bunu denediğini ve sorununa çözüm olmadığını belirtmiş sorunu farklı bir neden olmalı :o

Konu sahibi zaten bunu denediğini ve sorununa çözüm olmadığını belirtmiş sorunu farklı bir neden olmalı :o

Dikkatli okumamışım ama sadece uyumluluk gider demiş önerilen ayar yerine diğer seçeneği seçmiş olabilir.Ayrıca konuya sadece konuyu açan kişi açısından bakmamak gerekir bu hatayı alanlar bu yöntemi deneyince sorun onlarda çözülebilir :)

Birde böyle dener misin ? :)

1-Metin2'ye Sağ Tıklayıp Uyumluluk Sorunu Gİdere Tıklayın.

2-Sonra Buldu Uyumluluğun Altında Programı Sına Diyecek Tıklayın Oyun Açılacaktır.

3-Sonra Oyunu Kapatın.

4-İleri Diyin.

5-Sonra Burada Evet,Bu Ayarı Programa Ayarlaya Tıklayın.

Bu adimi dener misin ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri