HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben bana iletileni iyun icinden test ettiklerimi size soyluyorum eger prpblem senn karakterinde ise de ben bildirdim bana dusen gorevi fazlasiyla yaptim gelip burda konuyu oku bunu yaptim boyle atarli sekilde konusma. Tamam kabul ediyoruz zor ve kotu bir durum sinirlenmenizide anliyoruz ama bir karakter icin kalp kirmak gereksiz degil mi ?Şu konuyu düzgün okuyup cevap verir misiniz ? Baek-go olayı yüzünden zaten hesabım kem gözde olmasına rağmen kırmızı dal görevi ödülü olan 10 yarı insan savunması hesaba gelmemişti. Sana bunu oyundan ilettiğimde kem göz görevini bitir 10 savunmalar gelecek diye komik bir cevap vermiştin. Zaten hata yüzünden kırmızı dalı tekrar yaptım. Şimdi hata yüzünden liderin notu hediyeleri gitti ve kem göz görevi hala listeye eklenmiş değil. Millet görevi yapıyor ben yapamıyorum ve 10 ataklarım eksik. Ne destek talebiyle ne de forumdan teknik yetkiliye ulaşamıyorum. Sadece bende olan hata değil. 4 5 hesap aynı durumda.
Ben bana iletileni iyun icinden test ettiklerimi size soyluyorum eger prpblem senn karakterinde ise de ben bildirdim bana dusen gorevi fazlasiyla yaptim gelip burda konuyu oku bunu yaptim boyle atarli sekilde konusma. Tamam kabul ediyoruz zor ve kotu bir durum sinirlenmenizide anliyoruz ama bir karakter icin kalp kirmak gereksiz degil mi ?
Senin test ettiğin ile benim anlattığım farklı şeyler. Kalp falan kırdığım yok. 15 günü de geçti. Cevap yazan bir daha yazmıyor. Ne destek ne forumdan ulaşamıyoruz teknik desteği sağlayaca kişiye. Diğer konulara cevap verildiğini görüyorum ve burada keriz yerine konulduğum aşikar.
Senin test ettiğin ile benim anlattığım farklı şeyler. Kalp falan kırdığım yok. 15 günü de geçti. Cevap yazan bir daha yazmıyor. Ne destek ne forumdan ulaşamıyoruz teknik desteği sağlayaca kişiye. Diğer konulara cevap verildiğini görüyorum ve burada keriz yerine konulduğum aşikar.
Hatalar diyarına hoşgeldin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)