HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Artık şu biyolog ile konu açmaktan bıktım. Hesabımı kullandığım günden beri rahat edemedim. Sorunsuz olan savunmalarım (kırmızı dal görev ödülü), noel sonrası başka oyuncularda olan hataların düzeltilmesi için yapılan çalışmada kaybolmuştu. Hesabım çift biyologluydu. İlk görev kem göz ikinci görev kırmızı daldı ve Baek-Go dan ödülleri aldığımda kırmızı dal görev ödülü olan 10 savunmalar verilmemişti. Sorunun düzeltilmemesi üzerine kırmızı dal görevini tekrar yaptım. Tabi bu sırada tüm oyuncularda kem göz listeden kalkmıştı. Tekrar görevler listeye getirildiğinde benim hesabımda kem göz görevi gelmediği gibi bir de liderin notları görevi ödülü olan 10 ataklar gitmiş durumda.
Ticket attığımdan beri 15 gün geçti yaklaşık. Hala sorunun devam etmesini geçtim, komik ve bir o kadar da trajik cevaplar aldım. Hassas bir konuda bu kadar umursamaz olunuşu cidden insanı sinirlendiriyor. Yetkili kişiye ticket ile ulaşamadık bir de şansımızı forumdan deneyelim.
Otomatiğe bağlamış gibi lütfen ticket atınız diyen arkadaşlar konudan uzak durursa çok sevineceğim. İşlem yapma yetkisi olan birini konuya istiyorum. @Shorty; @admin;
Not: Tek konu açmış olmama rağmen diğer açtığım konu kapatıldı. Tickete cevap verilseydi konu açmazdım. 15 gündür cevap verilmiyor. Forumda en geç 2 güne dediğiniz işlem maalesef öyle yürümüyor. Konu kitleyeceğinize ticketlere bakarsanız daha faydalı olacaksınız. Dediğim gibi işlem yetkisi olan birini bekliyorum cevap gelene kadar konuyu kapatmazsanız sevinirim.
Ticket attığımdan beri 15 gün geçti yaklaşık. Hala sorunun devam etmesini geçtim, komik ve bir o kadar da trajik cevaplar aldım. Hassas bir konuda bu kadar umursamaz olunuşu cidden insanı sinirlendiriyor. Yetkili kişiye ticket ile ulaşamadık bir de şansımızı forumdan deneyelim.
Otomatiğe bağlamış gibi lütfen ticket atınız diyen arkadaşlar konudan uzak durursa çok sevineceğim. İşlem yapma yetkisi olan birini konuya istiyorum. @Shorty; @admin;
Not: Tek konu açmış olmama rağmen diğer açtığım konu kapatıldı. Tickete cevap verilseydi konu açmazdım. 15 gündür cevap verilmiyor. Forumda en geç 2 güne dediğiniz işlem maalesef öyle yürümüyor. Konu kitleyeceğinize ticketlere bakarsanız daha faydalı olacaksınız. Dediğim gibi işlem yetkisi olan birini bekliyorum cevap gelene kadar konuyu kapatmazsanız sevinirim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuya daha önce cevap verilmiş.
http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve-hata-bildirimi/3308075-b-i-y-o-l-o.html
Konuya daha önce cevap verilmiş.
Konuya verilen cevap, destek talebine cevap verilmesini beklemem. 15 gün oldu hala cevap yok. Konuda dediğim gibi işlem yetkisi olan birinden cevap bekliyorum şuan. Konunun kapatılmamasını da rica ediyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)