Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bilisim onerirmisiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mamy28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Webyayim ve renklihost bilisimleri nasil sizce server alan arkadaslar varmi ? Senelik oducem lunfen yardimci olun
renklihostu tavsıye ederım kardesım renklıhost konusunu saldırı korumalarını ve yenı fıles problemlerını gıderebılmek ıcın hemde yenı fıleslere gecıs ıcın kapattı bı 15 gun oldu heralde suanda geldıler tekrar orayı kacırma derım

Hocam 2 gün oldu serveri alali gayet memnunum destek v.b masallah yani :)

Beyler ben size iyi yonlerini bahsedin oneri verin dedim illaki her bilisim isini yapiyordur ama ben actim zmn saldiri aldm zmn bnle ilgilenck ve sorunsuz filesleri olan bi bilisim istiyirm ben webyayimlada konstm renklihostlada allah razi olsun. Cok iyi bi sekilde anlattilar kendilerini

Wepyayim bende konuştum arkadaşlar iyin gibiler ama serveri olan yada memnun oldu bilişim varsa onerirse sevinirim .

Webyayim Tercih Ederım Beyfendı .

Filesleri 40k UtkuKalender Filles . Saldırı Konusuna Gelınce 80Gbit Koruması . var Boru Deıl Yanı .

Bazı Firmalarda 1Gbit Werıorlar :)

Ben Aldım Beyfendi Gerçekten Herşeyle İlgilenıyor Sabah 4-5 e Kadar Acık Olduklarını Gordum :)

Yinede Siz Bilirsiniz.
Sonuna Kadar Webyayim :m26:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri