Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bilisim onerirmisiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mamy28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mamy28

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
2h 16m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay
Başarım Puanı
48
MmoLira
89
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Webyayim ve renklihost bilisimleri nasil sizce server alan arkadaslar varmi ? Senelik oducem lunfen yardimci olun

Webyayim ve renklihost bilisimleri nasil sizce server alan arkadaslar varmi ? Senelik oducem lunfen yardimci olun
renklihostta tam 4 ayımı devırdım sonra ozel sunucuya gecıs yaptım gonulden desteklıyorum renklıhostu bana hıc sıkıntı cıkartmamıslardı aldıgım sure zarfında renklıhostu onerırım ve herzaman sunu savunuyorum yenı fırmalardan sımdılık uzak durun
Yeni1sunucu mesela netakrif tolga anac dolandırıcısı cıktı dıkkat edın

renklihostta tam 4 ayımı devırdım sonra ozel sunucuya gecıs yaptım gonulden desteklıyorum renklıhostu bana hıc sıkıntı cıkartmamıslardı aldıgım sure zarfında renklıhostu onerırım ve herzaman sunu savunuyorum yenı fırmalardan sımdılık uzak durun
Yeni1sunucu mesela netakrif tolga anac dolandırıcısı cıktı dıkkat edın

Sizi Ne Zaman Görsem Hep Webyayim' ı Kotuluyup Hep RenklıHostu Onerıyorsunuz ?
Webyayima Karşı Kastınız Ne ? Ben Mesela RenklıHostan Aldıgıma Bın Pısmanım .
Webyayimdan Aldım Suan Sorunsuz Sekılde Kulanıyorum. +400 Onlıne Server Tutuldu Yanı .Filesleri Sorunsuz
Otopack Ucretsız ? Daha ne Yanı ? Birdaha Onyargılama Yapmadan Once Dusunun .

Sizi Ne Zaman Görsem Hep Webyayim' ı Kotuluyup Hep RenklıHostu Onerıyorsunuz ?
Webyayima Karşı Kastınız Ne ? Ben Mesela RenklıHostan Aldıgıma Bın Pısmanım .
Webyayimdan Aldım Suan Sorunsuz Sekılde Kulanıyorum. +400 Onlıne Server Tutuldu Yanı .Filesleri Sorunsuz
Otopack Ucretsız ? Daha ne Yanı ? Birdaha Onyargılama Yapmadan Once Dusunun .
yakın tarıhte webyayımdan bende sv alacagım herhangı bır on yargı veya kotuleme yok ben renklıhost musterısıydım renklıhosttan sv aldıım ve orayı onermeye devam edecegım renklıhosta belkıde 10 larca kısının almasını saglamısımdır kı saglamayada devam edecegım yanı ısını ıyı yapan fırmalar oldugu surece ve ben hızmet aldıysam bu sekılde devam edecek ayrıca ben webyayım kotudur demıyorum genelleme yapıyorum ve bu genellemenın ıcıne webyayımı katmıyorum son olarka sv lınkınızı alabılırmıyım

yakın tarıhte webyayımdan bende sv alacagım herhangı bır on yargı veya kotuleme yok ben renklıhost musterısıydım renklıhosttan sv aldıım ve orayı onermeye devam edecegım renklıhosta belkıde 10 larca kısının almasını saglamısımdır kı saglamayada devam edecegım yanı ısını ıyı yapan fırmalar oldugu surece ve ben hızmet aldıysam bu sekılde devam edecek ayrıca ben webyayım kotudur demıyorum genelleme yapıyorum ve bu genellemenın ıcıne webyayımı katmıyorum son olarka sv lınkınızı alabılırmıyım
yenı fırmalardan sımdılık uzak durun Bu Ne Demek Oluyor Yani ? : Webyayimdan Uzak Durun Anlamına Gelmektır Beyfendı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri