Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Zümrüt Bilezik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lAnewHoPe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Zümrüt bilezikte efsun Sura Savunması Yazıyor.Shortylede Konuştum Geri Gelmiyecek Enerjiler, Öyle Bir umudunuz varsa beklemeyin.
O zaman bilezik oyuna sunulduğunda o sura savunması yazması gerekliydi,herkes te ona göre set dizerdi.Bir item bile bütün setin değişmesine sebep olur,bunu bilecek kadar bu oyunda tecrüben var diye düşünüyorum. :) Shortyle ne konustun anlatsana biraz.s Özelse çıkalım..

Arkadaşın söylediği gibi en başında neden enerji veriyordu,herkes ona göre set dizdi kendisini ayarladı.

Ben Gm Değilim,Bilemem o kadarını.Sadece Normalinin bu olduğunu göstermek istedim

Sen Shortyle konustum,enerji geri gelmicek dersen,Shortyi burda zor duruma sokmuş olursun ayrıyeten de herkes tarafından yanlış anlaşılır çünkü kaç kişi burda belirsizlik içinde askıya alınan konunun sonucunu bekliyor.İlk cümlene cevap vermeyi düşünmüyorum,ergence laf dalaşına sürükleyecek bir cümle olduğu için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konunun amacını saptırmayın .

Zümrüt bilezikte efsun Sura Savunması Yazıyor.Shortylede Konuştum Geri Gelmiyecek Enerjiler, Öyle Bir umudunuz varsa beklemeyin.

1.si oyuna eklenmemesi gerekirdi o halde enerjili şekilde.
2.si senin ne konuştuğunuz biz bilemeyiz o sizin aranızdaki sohbet.
3.sü duyurularda gayet net bir şekilde yazılmış şimdilik askıya alınmıştır, sorun düzeltilene kadar tüm sunucularda kapalıdır diye buda demek oluyor ki sorun bulunup çözüme kavuştuğunda geri aktif edilecek.
4.sü sen böyle kesin gelmeyecek etmeyecek diye kesin konuşamazsın herhangi bir vasfın yok çünkü sadece yönetim tarafından kesin net bilgi verilir kesin olarak eklenmeyecek ise bunu shorty zaten bildirir
vede son olarak belirtmeliyim ki seninde ailende bayanlar var senin ailendeki bayanlar için bu şekilde yorum yapılsa hoşuna gider mi ? eminimki gitmez o halde sende hiç bir bayan için bu tarz cümleler kuramazsın burada
iyi forumlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri