farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Zümrüt Bilezik Saçmalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Distress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Zümrüt bileziğin 10 enerji vermesi kaldırılmış,kaldırılacaksa niye öyle bir efsun koyuyorsunuz ben o bileziğe güvenerek tam 5 set zümrüt bilezik ile çektim.Maddi olarak zarara girdim ve oyun hevesim kalmadı açıkçası ve bu konuda tek olduğumu da sanmıyorum.Ve sorun yeni bir bilezik alarak düzelse burda konu açmazdım ama iç itemlerinde en az 3 tanesinin değişmesi gerekiyor bilezik ile 4 itemin değişmesi gerekiyor.Dediğim gibi 5 setim vardı her sette 4 item değişse 20 item yapar,her item 50 TL olduğuna göre siz hesaplayın ne kadar zararda olduğumu.Mantıklı bir açıklama bekliyorum zararımı nasıl telafi edeceksiniz merakla bekliyorum.Umarım bu saçmalık düzelir.İyi forumlar ! :ka10::ka10::ka10:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Zümrüt bileziğin oyunda çok geniş yeri olduğunu tüm herkes biliyordur çünkü her set dizen kişi planlarını zümrüt bileziğe göre ayarladı ve itemlerini çekti şuanda bu bilezik teki enerjinin kalkması tüm seti dizen kişilerin savunmalarının veya ataklarının düzensiz olmasına yol açtı denildiği gibi enerji kristali ile bu açık giderilir anca her 30 dakikada bir enerji basılması gerekir ki buda tüm oyuncuları sıkıntıya yöneltir kristal için istenilen itemlerde 40-105 arasında iken 50-105 yapılmış ve buda + bir soruna denk geliyor herkesin bi yerlerde item kasması ve enerji kristali için uğraşması gerekiyor

Göze alınıcak ise enerji kristalleri kaldırılsın ve yerine bileziğin efsunları yeniden aktif edilsin böylesi tüm oyuncular için daha iyi olucaktır sanırım
Evet dediğiniz gibi yenilik olmadıkça oyuncu gelmiyor olanlarda bırakıyor burada çok haklısınız fakat bizimde isteklerimiz oluyor mesela bu kadar bu bileziği almış kişiler mevcut bu bileziği alan kişilerin tek isteği daha önceden bir bilgi sunulması böyle bir bilgi daha önceden sunulmuş olsaydı eğer herkes bileziğini zümrüt değilde hp veren bilezik olarak alabilirdi ve böylece zarar etme gibi bir durum oluşmazdı denilmek istenen bu aslında
Duyuru yapılmadan bilezigi kaldırıyorsunuz diyen kişilere bugün açılan konunun linki atılıyor kardeşim ben dün gece cekmisim setimi gelmişim işe akşam gelince oynamayı düşünüyorum sen

"bugün konu açıp bugün bilezigi kaldırsan "

bana ne faydası olacak her şekilde çıkmaza gidiyor durum.

@Shorty; @admin;
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Zümrüt bileziğin 10 enerji vermesi kaldırılmış,kaldırılacaksa niye öyle bir efsun koyuyorsunuz ben o bileziğe güvenerek tam 5 set zümrüt bilezik ile çektim.Maddi olarak zarara girdim ve oyun hevesim kalmadı açıkçası ve bu konuda tek olduğumu da sanmıyorum.Ve sorun yeni bir bilezik alarak düzelse burda konu açmazdım ama iç itemlerinde en az 3 tanesinin değişmesi gerekiyor bilezik ile 4 itemin değişmesi gerekiyor.Dediğim gibi 5 setim vardı her sette 4 item değişse 20 item yapar,her item 50 TL olduğuna göre siz hesaplayın ne kadar zararda olduğumu.Mantıklı bir açıklama bekliyorum zararımı nasıl telafi edeceksiniz merakla bekliyorum.Umarım bu saçmalık düzelir.İyi forumlar ! :ka10::ka10::ka10:

Zümrüt Bileziğe %10 Sura saldırılarına karşı savunma eklendi.

Enerjiyi ise Enerji Kristali ile %10 olarak alabilirsiniz.

Abi insanlara daha önceden haber ver bari.Ona göre çekmesinler önlemini alsınlar.Sen aniden bu efsunu kaldırıyosun ve tüm setler çöpe gidiyor.Neyin peşindesin sen?Nasıl anlayışsızlık bu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri