- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 186
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Neredeyse bir hafta içinde 2 adet set cektim ve tum planları o bilezige göre yaptım şimdi diyorsunuz bilezik kalkti 10 sura sav eklendi
" 10 sura savin bana ne yarari olucak "
sura savli set dizen yok zaten.
Ayrica ben o kadar masrafa girip setler cekiyorum (herkes için aynı şey dahil)
aksamlari gelip 1 2 saat oynuyorum simdi aksamlari gelip bide " enerji yapmaklami " ugrasicam boyle sacmalik olmaz.
Ya oyunu geri aktarin setler gitsin kristaller gelsin ona gore dizelim (o kadar kolay olacağını sanmıyorum sizin açınızdan)
yada her iki taraf icinde sıkıntı olmayacak bi çözüm bulunmalı.
Örneğin bilezik kalkana kadar enerji sistemi kalksa daha az zarar olur sanırım.
Artık ne düşünür ne yaparsınız bilemem ama acilen oyuncuların hali düşünülerek ve göz ardı edilmeyerek bi çözüm bulacağınızı umuyorum.
@Shorty;
IYI FORUMLAR
aksamlari gelip 1 2 saat oynuyorum simdi aksamlari gelip bide " enerji yapmaklami " ugrasicam boyle sacmalik olmaz.
Ya oyunu geri aktarin setler gitsin kristaller gelsin ona gore dizelim (o kadar kolay olacağını sanmıyorum sizin açınızdan)
Artık ne düşünür ne yaparsınız bilemem ama acilen oyuncuların hali düşünülerek ve göz ardı edilmeyerek bi çözüm bulacağınızı umuyorum.
@Shorty;
IYI FORUMLAR
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
O zaman bilezik oyuna sunulduğunda o sura savunması yazması gerekliydi,herkes te ona göre set dizerdi.Bir item bile bütün setin değişmesine sebep olur,bunu bilecek kadar bu oyunda tecrüben var diye düşünüyorum.Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Zümrüt bilezikte efsun Sura Savunması Yazıyor.Shortylede Konuştum Geri Gelmiyecek Enerjiler, Öyle Bir umudunuz varsa beklemeyin.Shortyle ne konustun anlatsana biraz.s Özelse çıkalım..
Sen Shortyle konustum,enerji geri gelmicek dersen,Shortyi burda zor duruma sokmuş olursun ayrıyeten de herkes tarafından yanlış anlaşılır çünkü kaç kişi burda belirsizlik içinde askıya alınan konunun sonucunu bekliyor.İlk cümlene cevap vermeyi düşünmüyorum,ergence laf dalaşına sürükleyecek bir cümle olduğu için.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Neredeyse bir hafta içinde 2 adet set cektim ve tum planları o bilezige göre yaptım şimdi diyorsunuz bilezik kalkti 10 sura sav eklendi
@Shorty;
IYI FORUMLAR
Umarım herkes için doğru bir çözüme varabiliriz
- Konular
- 21
- Online süresi
- 9h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 94
- DevLira
- 0
Hayır yani bi iki kendini bilmez bi tane bug bulmuş diye yapılıyorsa aslan bugunu kaldırmayı hemen yaptınız da bunu mu yapamıyorsunuz ? Anlamıyorum derdiniz ne o kadar insanın masraf edip uğraşıp yaptığı setleri çöpe çıkarıyorsunuz bide üstüne üstlük enerji kristali kullanın diyorsunuz kolay bişe değil enerji kristalini elde etmek. Koy o zaman npc ye enerji kristali millet rahat etsin yada toptan kaldır gitsin bugu engellemeye o kadar üşeniyorsan. Yenilik gelmeyince oyuncu artmıyor vs şeyler diyorsun ama şu yaptığınla belkide olanın da büyük kısmını kaybedeceksin ki kaybettiğin sayıda oyuncu geleceğini ne ben ne de başkası düşünmüyordur eminim. Bu tür büyük olayların aniden yapılması da ayrı bi olay, tak diye gelip kalkacak diyorsun en azından haber ver 1 hafta 2 hafta öncesinden millet ona göre düzeni kursun tak diye olacak bişe değil bu.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Bu oyun iyice bozmaya başladı daha dün set çektim bir gün içinde setim çöp olamaz hemen eski haline gelmesini arz ediyoruz oyunda da isyan çıkmaya başlıyor zaten
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gerekli bir açıklama duyurularda bulunan konuda geçildi
Uyarı: 5 Numaralı değişiklik askıya alındı, Nesnelerdeki Enerji sistemi sorunu düzeltilene kadar tüm sunucularda Zümrüt bileziğin Enerji bonusu çalışmayacaktır.
Yani bu olaya neden olan sorun çözüldüğünde bileziğin efsunu geri aktif edilicek açıklama bu yönde
Uyarı: 5 Numaralı değişiklik askıya alındı, Nesnelerdeki Enerji sistemi sorunu düzeltilene kadar tüm sunucularda Zümrüt bileziğin Enerji bonusu çalışmayacaktır.
Yani bu olaya neden olan sorun çözüldüğünde bileziğin efsunu geri aktif edilicek açıklama bu yönde
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)