xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Sözde herkes firma?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 236
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

"Bu tip insanlar bence her toplumda mevcut. Ama iyi ve güvenilir olmak için illa ki kusursuz olmak gerekmez. En iyilerin dahi kusurları mevcuttur.
Bu nedenle yazınızı okuyan bu işe heves etmiş , büyümeyi hedefleyen kişi ve kurumları zor duruma sokmaktasınız. Bence genelleme yerine bazıları öznesini kullanırsanız daha iyi olur."

Üstteki yorumumu sadece konu içeriğine istinaden yapmış bulunmaktayım.
Aşağıdaki yorumum ise yorumlara hitaben olacaktır.

" Ys sertifikası en kısa 2 hafta içerisinde verilmektedir. En uzunu ise 2 ayı bulmakta.Bunlara bir kaç kez şahid oldum açıkçası. Aranızda inanmayan olabilir. Tabi konu ile ilgili bilginiz varsa inanmamanız mümkün değildir.
Vergi levhası alabilmek te gene aynı şekilde oldu bittiye getirilmeden verilen bir belge oldugundan dolayı o da 1 ay kadar bir zaman diliminde verilmektedir.
Buna inanmayanlarda en yakın bir esnafı ziyaret etsinler. Olmadı mahallenizde yeni açılış yapan bir dükkana uğrayın ve vergi levhasının olup olmadığını sorun. açılıştan en erken 20 gün sonra o vergi levhası duvara asılır.

Bu yüzden Ys sertifikası yoksa güvenilmez denemez son derece yanlış bir düşüncedir. Nitekim bu belgeyi alabilmek için elinizde bir makine mevcut olması gerekir. Aranızda daha önce başvuru yağpanlar beni anlayabilir.

Son düzenleme:
hala sağam biyer tavsiye eden yok??????????????????????

bence sebebi es sağlam bildikleriniz bile telefonlara bakmıyor mesajlara savuşturucu olarak günlerce sonra cevap veriyor.

yanisi şimdilik sağlam bi m2 vps hizmet veren bi yer yok.

işden anlayanlar iyi kötü kendisi idare ediyor işden anlamaynlarında saçları ağarıyor.

allahını seven yardım etisn :S bende pvp var aksam gm olarak cıkıyorum sabah girdğimde gmlık gitmiş oluyor biri yardım etisin msn mi eklesin :S m . e t h a . n @ h o t m a i l . c o m

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri