HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir ekleme yapıyım. Ys belgesini çok kolay veriyorlar artık. Eskiden zordu şimdi her başvuran alıyor 

Kesinlikle katılıyorum defalarca aynı konular açılıp duruluyor adamların eskiden yaptığı (varsa o da) dandikten 2 tane web hosting satmak ondan sonra yok hazır kurulu server yok cart yok curt geç bu işleri adamın biri (ki onu netten hosting arayışı ile buldum) 1 gb ram yazmış vps özelliğine 300 gb aylık trafik başka bi şey yok msnden soruyorum kaç online kişi alır lagsız cevap aynen şöyle: 1500 garanti ama 2000'e kadar lagsız olabilir.
Ys belgesi, referansları beni ilgilendirmiyor açıkçası, sadece güvendiğim kişilerin referansı önemlidir benim için, web hosting aldığım yerde vps falan satılmıyor ama onların önerdikleri yerler var sırf hostinglerinden memnun olduğum için gözüm kapalı alırım dedikleri yerden...
Ys belgesi, referansları beni ilgilendirmiyor açıkçası, sadece güvendiğim kişilerin referansı önemlidir benim için, web hosting aldığım yerde vps falan satılmıyor ama onların önerdikleri yerler var sırf hostinglerinden memnun olduğum için gözüm kapalı alırım dedikleri yerden...
Evet Çok Fazla Artış Var Bilgilendirdiğin için teşekkürler İlerde alırsam Bu konuyu Okuyacam İLk Olarak 

VPS Satışını herkez yapamaz buna bende dahilim.
Bunun vergisi var faturası var belgeleri var varda var anlıycağınız
saim7 sende vps satışı yapıyorsun
Varmı YS Belgen?
Varmı Vergi levhan?
Varmı Ismini Tescil ettirdiğin bir firma?
Bekle görüceksin , ss olarak eklicem yakında..

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)