Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aynen havası civası yok.:m08: tek sevdigim mod sensin bro![]()
Konu için teşekkür ederim arşive ekledim yeri gelince çalıştırıp ekran görüntüsü yollarım.
Bu Kodlar Böyle Tam Olarka Çalıştırmaz Açıkçası %60 Oranlık Kod Eksigi var Çalıştırsa bile birşeyi en az 10 defa yollar oda buga yol açmış olur kısacası
forumdaki yüzde 70 lik konular hep hatalı problemli 2 saat uğraştım olmadı.
40 k kullandıgım için localeInfo ayarlarınada dikkat ettim boş konu. eksikleri çok bide game.py deki değişikliğii yaparken kod blogunu tamamen değiştir demişsin o kod blogunda pm yaziyor pm görüldü pazartan itemi kim almış gibi ayarların kod satırlarıda var bunu eklersen bozulur ben yinede test amaclı yaptım sildim ama yinede olmadı.
40 k kullandıgım için localeInfo ayarlarınada dikkat ettim boş konu. eksikleri çok bide game.py deki değişikliğii yaparken kod blogunu tamamen değiştir demişsin o kod blogunda pm yaziyor pm görüldü pazartan itemi kim almış gibi ayarların kod satırlarıda var bunu eklersen bozulur ben yinede test amaclı yaptım sildim ama yinede olmadı.
Konu içerisindeki linkleri 24 saat içerisinde güncelleyiniz.
Edit: Verilen süre içerisinde linkler yenilenmediği için kapatıldı.
Edit: Verilen süre içerisinde linkler yenilenmediği için kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)