bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Özelliklerim Bunlardır. . .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pembepanter3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 295

pembepanter3

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ad Soyadı: İSMAİL YILDIZ
Kac Sw de gorev aldınız:13 Hmachi hala 1 nde görev alıyorum 2 Vps.Ama daha fazla deneyiyim var öle kod bankası falan değil neredeyse tüm kodları ezbere biliyorum.1 Yıl oyunculuk deneyimi 7 ay [GM] Ve [TL] deneyimi yaptım i,mdiden teşekkürler.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:SABAH 9.45 de sabah 4.00 a kdr
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm dediğin kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmeyecek.Serverin düzezini sağlıyacak elinden ğeldiği kadarıyla oyunculara yardım edecek.
Kurallara Uyarmısnız :Tabikide uyarım
Server için düşündüğüm yenilikler:Ch2 açmasını uygun görüyorum.Lag çözümünüde buldum geceleri ch1 ch2 aktif gündüzleri ise ch1aktir olur.Böylelikle lag denen bir şey kalmaz.Buz zindanını sürgün yapmak ve sürgün 2.kata su ejderhası koymak 4 tane 80 level silah cıkar bosstan.Zaten su ejderhasını kolay kolay kesenin olması imkansız ondan serverin en iyi oyuncular keser.Böylelikle daha kolay büyümeyi planlıyorum.Ama bu bir kişisel görüş başka yöneticilerin görüşlerine saygı duyarım.Şunuda belirtmek isterim saygı herşeyin başıdır.Saygılı ve mantıklı hareket ediceğimi bilin ki zaten bu bende bir alışkanlık.Surgüne binek eklemeyi dusunuyorum p npc si deilde g npc si olursa daha iyi olur sw de emek harcanır.

ULAŞIM: nba_09_23@hotmail.com[/SIZE]
[/FONT][/I][/B]

KürT TürK KaRDéşTiR SéVMéYéN KaLLéTiR. . !

Son düzenleme:
GünCéL +++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri