Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
öncelikle artık yeter dıyorum bır oyunda bir zevk alıyorduk saollasın o zevkide artık bitirdiniz burda bu ne ya lutfen bu oyun artık eski halıne gelsın her gun yeni yeni seyleri cıkartıyorsunuz ben sızı anlamıyorum amacınız oyuncumu kaybetmek oyunu bırakasım geldi ben bole sey gormedım ya TEKRAR TEKRAR DİYORUM LUTFEN BUNU ARTIK ESKİ HALİNE GETIRIN !!!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yapılan yeniliklerden sonra bir çok oyuncu oyun içerisinde online olmaya başladı. Oyun daha da zevkli olmaya başladı. Sadece bi kaç sorun var ve bunlar için tekrar düzenleme gelecek. Bayramdan sonra yapılacak olan güncellemelerde her konu değenledirilecek. Yanlış hatırlamıyorsam oyun 1-2 yıldır aynı sürümde ilerlemekte. Artık yeni sürümün ve güncellemelerin gelmesi gerekiyordu. Çünkü herkes oyunu bırakmaya başlamıştı. Şuan oyun gayet güzel ve zevkli . Yöneticilere teşekkür ederim. Golgee seninde bazı fikirlerin yada düzeltilmesini istediğin sorunlar varsa destek bölümünden yönetime ticket at. Bayramdan sonra gelecek olan güncelleme için seninde fikrin değerlendirilebilir . İyi forumlar![]()
Senin İçin Zevkli oLabiLir Dostum Ama Bnce Hiç Zevkli Deqil Eski Halİ Daha GüzeL
Yapılan yeniliklerden sonra bir çok oyuncu oyun içerisinde online olmaya başladı. Oyun daha da zevkli olmaya başladı. Sadece bi kaç sorun var ve bunlar için tekrar düzenleme gelecek. Bayramdan sonra yapılacak olan güncellemelerde her konu değenledirilecek. Yanlış hatırlamıyorsam oyun 1-2 yıldır aynı sürümde ilerlemekte. Artık yeni sürümün ve güncellemelerin gelmesi gerekiyordu. Çünkü herkes oyunu bırakmaya başlamıştı. Şuan oyun gayet güzel ve zevkli . Yöneticilere teşekkür ederim. Golgee seninde bazı fikirlerin yada düzeltilmesini istediğin sorunlar varsa destek bölümünden yönetime ticket at. Bayramdan sonra gelecek olan güncelleme için seninde fikrin değerlendirilebilir . İyi forumlar 

Yapılan yeniliklerden sonra bir çok oyuncu oyun içerisinde online olmaya başladı. Oyun daha da zevkli olmaya başladı. Sadece bi kaç sorun var ve bunlar için tekrar düzenleme gelecek. Bayramdan sonra yapılacak olan güncellemelerde her konu değenledirilecek. Yanlış hatırlamıyorsam oyun 1-2 yıldır aynı sürümde ilerlemekte. Artık yeni sürümün ve güncellemelerin gelmesi gerekiyordu. Çünkü herkes oyunu bırakmaya başlamıştı. Şuan oyun gayet güzel ve zevkli . Yöneticilere teşekkür ederim. Golgee seninde bazı fikirlerin yada düzeltilmesini istediğin sorunlar varsa destek bölümünden yönetime ticket at. Bayramdan sonra gelecek olan güncelleme için seninde fikrin değerlendirilebilir . İyi forumlar![]()
Senin İçin Zevkli oLabiLir Dostum Ama Bnce Hiç Zevkli Deqil Eski Halİ Daha GüzeL
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)