- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tosunummm şimdi sana birşey dicem sen tek basına o çarla dayanamassın 1 kişiye bile artık oyle 15 parmaak şurup basma devri kapandı tamam gülüm hadi bakalım 20 kişi oolmadan cıkmayın koy basmaya sakın ki zaten boş çarları bile toplar olmuşunuz korkundamı ne artık:m08:Sabahın körü afk olarak bıraktığım çara gel gel diyorsunuz neyin türküsü bu anlamadım. Sen kimsin nereden fırladın bilmiyorum. Sorsak herkes kral. Hiç mi paspas yok bu oyunda diye düşünüyorum da IHTILAL olarak bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür edeyim.
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saniyede 1 surup cok iyi bir uygulama gm ye tesekkur ediyorum.Insallah boyle devam eder 10 20 t verip 4 lu surup basip artislik yapanlarin havasi sondu bakiyorumda 

- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oyundaki isim ne senin söyle hele biSaniyede 1 surup cok iyi bir uygulama gm ye tesekkur ediyorum.Insallah boyle devam eder 10 20 t verip 4 lu surup basip artislik yapanlarin havasi sondu bakiyorumda![]()

- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Serengetide safari mi yapıyoruz aslan,sırtlan,çakal oyun bayağ kafa yapmış sizdeŞurup sadece sizde azalmadı herkeste aynı şekilde azalma oldu.Sen diyorsun ki benim loncamda adam yok ben tek geziyorum mecburen beni kesiyorlar şurubu geri getirin.
Bırakıcan bu işleri itemim öyle böyle diyorsan giricen savaşıcan forumda dil dökmekle aslan olunmaz.Aslan it çakal kafasındasında aslan dediğin hayvan her şartta sürüye tek dalıyor madem aslansın mırın kırın yapmayıp dalıcan he yok değilim diyorsan burda yumurtasını kaybetmiş Tavuk gibi yumurtanı aramaya devam edicen
sen neye dil dökuyosun ozaman canım kardeşim.yanında 10 kişi yokken tavuk gibi gaça altında duruyorsun birde konuşuyormusun

bak işine attgım yorumlara cevap atma bidaha.
madem loncanda adam vardı 3kişinin biyologu gidince savaştan kaçıp geri vites yapmıycaktınız (R)(TEKSAS).demekki 3 kişiden ibaretsiniz
Dçok aglattım sizi
DD- Katılım
- 17 Mar 2014
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hala afk çara gel gel diyonuz diyor afk isen gel diyosak bunu dediğimizi nerden biliyosun :m08:tatangayla ikimizdik boş boş konustun sadece sonra da yemedi afk dizi izlicem dedin hala şurub yokken hangi çar dayanır görücez diyosun daha 2 adama dışarı çıkıcak kedi kalbi yok sende sana en az 15 20 kere yazdık gel hadi iki kişiyiz bi çık da görelim diyebiraz adam ol dürüst ol kıvırmaya geldimi dansöz solda sıfır kalır icraata geldi mi de laf ebeliği sadece
![]()
dizi falan izle sen

D:

afk ayaklarını bırak

D:

tek kalınca güzel rol yapıyorsun ama bütün konuştuklarımı yazmışsın

2 kişiydik gece 3tü evet madem yureklıydın görseydık nasıl yatmıyorsun

:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)