Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Yöneticilerden cevap istiyorum -ŞURUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MarioBalo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

değişen çok şey var.Ayrıca bloğu kaldırıyolar şamandan yarı düşürüp dengeledık sanıyolar zaten ninjalar delici atmıyor hiç :D :D

Destek sistemine bu durum hakkında çok şikayet geldi. Şurupları saniyede 1 yapmasaydık emin olun Lonca turnuvasında çok sorun çıkarırdı. Ben Elym2 oyuncularının dürüstlüğüne inanıyorum fakat bu durumdan kar amaçlı faydalanmak isteyenler olacaktır. Bunun önüne geçmek için sınırlama getirdik.

o şikayeti de sadece 1 lonca üyeleri attıgından adım gibi eminim.
şimdi de geri gelsin diye herkez şikayetçi ozaman eski halıne getirin ve düzeltin.
madem şikayete göre oluyor bu işler geregini yapın

Herkes 3-4 sıraya şurup koyup yatmamaya kendini o kadar programlamış ki şurupların gittiğini görünce yolunmuş kaza döndü herkes foruma akın etmişler ağlamaya :D
Birisini yatırmak için 10 kişi toplanıp 5dk uğraşmak daha makul geliyor demek ki.Çar bu yatar kalkar en azından bu düzenleme sayesinde arkasına şurup kuvvetini alıp millete artislik yapan arkadaşların havaları sönmüş oldu.Gayet yerinde bir uygulama olmuş

sırtlan gibi grup halınde gezmeye alışkınsındır belki sen ondan böyle konuşuyorsun kardeşim :D
aslanlar yanlız gezıyor ve bu durumda.ite çakala rezil oluyorlar

Senden yola çıkarsakta şurup gitti yapamıyorum demeye getiriyorsun.Birazda şurupsuz ayakta kalın bakalım :D

bu arkadaş 10 gözede şurup koysa ayakta kalamıycagı için ondan burada konuşuyor.

Yok adamlar bize forumda veya oyunda şurup 1 saniye oldu ne olacak falan diyordu. Çarlarının gerçek halini görünce hemen geri bastılar. Lonca savaşında veya bayrak basmada ortalığı yıkacaktınız hani. Size saniyede 1 ise bize de saniyede 1. kimin çarları daha kaliteli kimlerin ki dandik öğrenmiş oluruz.

sen şu çarınla 5 kişi arasında 5 sanıye durda görelim be kardeş tek başına. ne çok boş konuşmayı seviyorsun sen.
agzı olan konuşmasın beyni olan konuşsun şurda.(oyunda 1 kişiyi kesemıyorsunuz diye ne çok agladınız be lonca olarak)
.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri