- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sırtlan gibi grup halınde gezmeye alışkınsındır belki sen ondan böyle konuşuyorsun kardeşim
aslanlar yanlız gezıyor ve bu durumda.ite çakala rezil oluyorlar
Serengetide safari mi yapıyoruz aslan,sırtlan,çakal oyun bayağ kafa yapmış sizde
Şurup sadece sizde azalmadı herkeste aynı şekilde azalma oldu.Sen diyorsun ki benim loncamda adam yok ben tek geziyorum mecburen beni kesiyorlar şurubu geri getirin.Bırakıcan bu işleri itemim öyle böyle diyorsan giricen savaşıcan forumda dil dökmekle aslan olunmaz.Aslan it çakal kafasındasında aslan dediğin hayvan her şartta sürüye tek dalıyor madem aslansın mırın kırın yapmayıp dalıcan he yok değilim diyorsan burda yumurtasını kaybetmiş Tavuk gibi yumurtanı aramaya devam edicen
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
sen şu çarınla 5 kişi arasında 5 sanıye durda görelim be kardeş tek başına. ne çok boş konuşmayı seviyorsun sen.
agzı olan konuşmasın beyni olan konuşsun şurda.(oyunda 1 kişiyi kesemıyorsunuz diye ne çok agladınız be lonca olarak)
.
Senin çarının adı ne bana onu desene. Forumda ağlama da işine bak.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
canım sen neyin kafasındasın yaSenin çarının adı ne bana onu desene. Forumda ağlama da işine bak.
demin 2 çar geldik ikimize dayan dedik çar boş deyip ağladın hala item kalite güç falan filan diyosun burda git ağacın altına dizi izle sağa sola asılsız yorum atma laf ediyosan da arkasında durmayı bil:l04:- Katılım
- 20 Tem 2013
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
canım sen neyin kafasındasın yademin 2 çar geldik ikimize dayan dedik çar boş deyip ağladın hala item kalite güç falan filan diyosun burda git ağacın altına dizi izle sağa sola asılsız yorum atma laf ediyosan da arkasında durmayı bil:l04:
Sabahın körü afk olarak bıraktığım çara gel gel diyorsunuz neyin türküsü bu anlamadım. Sen kimsin nereden fırladın bilmiyorum. Sorsak herkes kral. Hiç mi paspas yok bu oyunda diye düşünüyorum da IHTILAL olarak bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür edeyim.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hala afk çara gel gel diyonuz diyor afk isen gel diyosak bunu dediğimizi nerden biliyosun :m08:tatangayla ikimizdik boş boş konustun sadece sonra da yemedi afk dizi izlicem dedin hala şurub yokken hangi çar dayanır görücez diyosun daha 2 adama dışarı çıkıcak kedi kalbi yok sende sana en az 15 20 kere yazdık gel hadi iki kişiyiz bi çık da görelim diyeSabahın körü afk olarak bıraktığım çara gel gel diyorsunuz neyin türküsü bu anlamadım. Sen kimsin nereden fırladın bilmiyorum. Sorsak herkes kral. Hiç mi paspas yok bu oyunda diye düşünüyorum da IHTILAL olarak bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür edeyim.
biraz adam ol dürüst ol kıvırmaya geldimi dansöz solda sıfır kalır icraata geldi mi de laf ebeliği sadece 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)