Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yöneticilerden cevap istiyorum -ŞURUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MarioBalo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim yaptığım ortada 4 15 itemlerin ve üst seviye itemlerle artık çarın dayanma süreleri 5 10 saniye arasına düşmüştür..

Şimmdi senin gibi patavatsız biri bu şekilde karşımda konuşması için oyun seviyesinde büyük düşürülme olmuştur..

Yonetıcılere sormak lazım ekıpman açıp bu adam şimdi itemleriyle 5 saniye dayanacak ben ise ful itemlerimle 10 saniye oyunda çar kalitesi 5 saniye ile 10 saniye dayanana mı sağlam çar dicez?

Yatar tekrar kalkarsın sağlam adam her ortamda sağlamdır.Bu şarap olayındada vardır bir keramet herşeyin devri biter :D

Yatar tekrar kalkarsın sağlam adam her ortamda sağlamdır.Bu şarap olayındada vardır bir keramet herşeyin devri biter :D
bu arkadaşın forum isminden de belli olduğu gibi bi karın ağrısı var belli :) bırakın kendi haline dönsün dursun kim olduğu ne olduğu bile belli değil niye muhattab alıyorsak :l04:

Yok adamlar bize forumda veya oyunda şurup 1 saniye oldu ne olacak falan diyordu. Çarlarının gerçek halini görünce hemen geri bastılar. Lonca savaşında veya bayrak basmada ortalığı yıkacaktınız hani. Size saniyede 1 ise bize de saniyede 1. kimin çarları daha kaliteli kimlerin ki dandik öğrenmiş oluruz.
Şuandan itibaren oyunda itemin bi önemi yok tamamen sayı önemli . 10 kişi 3 kşi ye dalıp noldu şrupsuz hiçsiniz demeniz de çok mantıksız. turnuvuda bi lonca 30 kişi girerken diğer lonca 10 kişi girerse şrupsuz hiç iyi olacagını düşünmüyorum ama şrup olsa 10 kişi 30 kişinin karşısında yürür ve daha mantıklı ve eğlenceli olur. ozmn turnuvada eşit sayılı player girsin görelim kimin itemi var kimin yok . ?

dün gördük şurupsuz dayanan çarları yani haritada :DDD 20 kişi falan gezer olmuşsunuz sende çobansın heralde çok sesin çıkıyor heryerde bi atak okçu ordaki arenada cogunuzu temizledi :m08::m08::m08:

En iyi atak okçunu getir bakayım kaç vuracak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri