InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Yöneticilerden cevap istiyorum -ŞURUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MarioBalo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkes 3-4 sıraya şurup koyup yatmamaya kendini o kadar programlamış ki şurupların gittiğini görünce yolunmuş kaza döndü herkes foruma akın etmişler ağlamaya :D
Birisini yatırmak için 10 kişi toplanıp 5dk uğraşmak daha makul geliyor demek ki.Çar bu yatar kalkar en azından bu düzenleme sayesinde arkasına şurup kuvvetini alıp millete artislik yapan arkadaşların havaları sönmüş oldu.Gayet yerinde bir uygulama olmuş

Son düzenleme:
Herkes 3-4 sıraya şurup koyup yatmamaya kendini o kadar programlamış ki şurupların gittiğini görünce yolunmuş kaza döndü herkes foruma akın etmişler ağlamaya :D
Birisini yatırmak için 10 kişi toplanıp 5dk uğraşmak daha makul geliyor demek ki.Çar bu yatar kalkar en azından bu düzenleme sayesinde arkasına şurup kuvvetini alıp millete artislik yapan arkadaşların havaları sönmüş oldu.Gayet yerinde bir uygulama olmuş

iteminin kuvvetine göre ayakta kalma ve kişi sayısı artabilir surup la bunda anormal bi durum yok itemi zayıf olan zaten ayakta duramaz şuurupla bile. Yani senden yola cıkarsak demekki itemlerin çok zayıftı surup basstıgın halde bile kurtarmıyorduki şuanki yorumların bu şekilde seviyesizce

iteminin kuvvetine göre ayakta kalma ve kişi sayısı artabilir surup la bunda anormal bi durum yok itemi zayıf olan zaten ayakta duramaz şuurupla bile. Yani senden yola cıkarsak demekki itemlerin çok zayıftı surup basstıgın halde bile kurtarmıyorduki şuanki yorumların bu şekilde seviyesizce

Senden yola çıkarsakta şurup gitti yapamıyorum demeye getiriyorsun.Birazda şurupsuz ayakta kalın bakalım :D

Senden yola çıkarsakta şurup gitti yapamıyorum demeye getiriyorsun.Birazda şurupsuz ayakta kalın bakalım :D

Benim yaptığım ortada 4 15 itemlerin ve üst seviye itemlerle artık çarın dayanma süreleri 5 10 saniye arasına düşmüştür..

Şimmdi senin gibi patavatsız biri bu şekilde karşımda konuşması için oyun seviyesinde büyük düşürülme olmuştur..

Yonetıcılere sormak lazım ekıpman açıp bu adam şimdi itemleriyle 5 saniye dayanacak ben ise ful itemlerimle 10 saniye oyunda çar kalitesi 5 saniye ile 10 saniye dayanana mı sağlam çar dicez?

senin gibi adamlar kendisi zaten paspas olduğu için kesemediğin adamların yattığını görmek hoşuna gitmiş belli :) serverde yakında kesicek adam kalmıcak merak etme sonra çok ağlarsın ama senin gibiler genelde 80 90 lvl kesip sevinen tipler :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri