bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Yöneticilerden cevap istiyorum -ŞURUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MarioBalo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kimseye iftira atmadım ben. Programın ismi bile verildi(GhostMouse) diğer konularda, daha ne yok diyorsunuz siz. Başkasının şeyiyle gerdeğe girme şu oyunda istersen en iyi itemlere sahip olsun program kullanmadığı sürece istediği kadar şuruba bassın eliyle basıyorsa 10-15 sağlam adama yatar.
EĞER 15 e tek se zaten yatıcak kardeş 15 kişiye yatmayan ben görmedim :) şrupun kaldırılması çok mantıksız tamemen şuan lonca savaşlarında player sayısı önemli olıcak buda bence çok mantıksız.

Bende rahatsızım şuanki durumdan fakat iki türlüde aynı yola çıkıyor ama şuandaki durum daha adil program engellenmediği sürece şurup eski haline dönse bile oyuncu kaybı olucak turnuvadan sonra. Tek çare artık programı çalışmaz hale getirip şurupları eski sisteme çevirmek mümkün mü sormak lazım onuda @Shorty ;

Son düzenleme:
Sadece şurup kullanılmıyor, Otomatik Pot ve Kırmızı iksir ikilisini unutmayın.

onların ne etkisi var hpyi doldurmada ya allah aşkına.
mıllet artık yanında 10 kişi olmadan çıkamıyor çok güzel olmuş vala oyun.
pvp burası ya şurup olmadan ne işe yarar item 5-15 itemın olsa nolur bu saatten sonra olmasan nolur.
bu kışı görürse iyi bu sw

Kimseye iftira atmadım ben. Programın ismi bile verildi(GhostMouse) diğer konularda, daha ne yok diyorsunuz siz. Başkasının şeyiyle gerdeğe girme şu oyunda istersen en iyi itemlere sahip olsun program kullanmadığı sürece istediği kadar şuruba bassın eliyle basıyorsa 10-15 sağlam adama yatar.

o konuyu açan arkadaş teksaslı kardeşim bılende onlar dıkkatlı oku

Destek sistemine bu durum hakkında çok şikayet geldi. Şurupları saniyede 1 yapmasaydık emin olun Lonca turnuvasında çok sorun çıkarırdı. Ben Elym2 oyuncularının dürüstlüğüne inanıyorum fakat bu durumdan kar amaçlı faydalanmak isteyenler olacaktır. Bunun önüne geçmek için sınırlama getirdik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri