- Konular
- 114
- Online süresi
- 1h 6s
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Destek sistemine bu durum hakkında çok şikayet geldi. Şurupları saniyede 1 yapmasaydık emin olun Lonca turnuvasında çok sorun çıkarırdı. Ben Elym2 oyuncularının dürüstlüğüne inanıyorum fakat bu durumdan kar amaçlı faydalanmak isteyenler olacaktır. Bunun önüne geçmek için sınırlama getirdik.
dostum lonca turnuvasında surup olmuyordu kı gecen seneden oyle hatırlıom
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
SınırLama Getirdiniz Ama HataLı Bi SınırLama ...
3 Karektere Dayanmıyor Bi Çar Ne Zevki KaLdı Bu Oyunu Saniyde bir Diye Bişey oLmaz Adam Bi Skiille Bi Krtik Atar O Saniyede Birde Para Edmez Bu KuraL Sadece ! ELym2 OyuncuLarın OnLine Sayısını Düşürmek oLacaktır Ortada Rekabet Diye Bişey BIRAKMADINIZ Hırs Diye Bişey KaLmadı... Heves Gidiyor Ama GeL GeLeLim ki Boyle Bi Kural Var Ve HiçTe İyi Bi Kural SInır deqiL....
3 Karektere Dayanmıyor Bi Çar Ne Zevki KaLdı Bu Oyunu Saniyde bir Diye Bişey oLmaz Adam Bi Skiille Bi Krtik Atar O Saniyede Birde Para Edmez Bu KuraL Sadece ! ELym2 OyuncuLarın OnLine Sayısını Düşürmek oLacaktır Ortada Rekabet Diye Bişey BIRAKMADINIZ Hırs Diye Bişey KaLmadı... Heves Gidiyor Ama GeL GeLeLim ki Boyle Bi Kural Var Ve HiçTe İyi Bi Kural SInır deqiL....
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Yok adamlar bize forumda veya oyunda şurup 1 saniye oldu ne olacak falan diyordu. Çarlarının gerçek halini görünce hemen geri bastılar. Lonca savaşında veya bayrak basmada ortalığı yıkacaktınız hani. Size saniyede 1 ise bize de saniyede 1. kimin çarları daha kaliteli kimlerin ki dandik öğrenmiş oluruz.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
dün gördük şurupsuz dayanan çarları yani haritadaYok adamlar bize forumda veya oyunda şurup 1 saniye oldu ne olacak falan diyordu. Çarlarının gerçek halini görünce hemen geri bastılar. Lonca savaşında veya bayrak basmada ortalığı yıkacaktınız hani. Size saniyede 1 ise bize de saniyede 1. kimin çarları daha kaliteli kimlerin ki dandik öğrenmiş oluruz.
DD 20 kişi falan gezer olmuşsunuz sende çobansın heralde çok sesin çıkıyor heryerde bi atak okçu ordaki arenada cogunuzu temizledi :m08::m08::m08:- Katılım
- 14 Tem 2015
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
çok şikayet mi geldi siz bir oylama yapar mısınız ben durumdan memnun olan 2 3 kişi dışında kimse görmedim çünküDestek sistemine bu durum hakkında çok şikayet geldi. Şurupları saniyede 1 yapmasaydık emin olun Lonca turnuvasında çok sorun çıkarırdı. Ben Elym2 oyuncularının dürüstlüğüne inanıyorum fakat bu durumdan kar amaçlı faydalanmak isteyenler olacaktır. Bunun önüne geçmek için sınırlama getirdik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)