- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kimseye iftira atmadım ben. Programın ismi bile verildi(GhostMouse) diğer konularda, daha ne yok diyorsunuz siz. Başkasının şeyiyle gerdeğe girme şu oyunda istersen en iyi itemlere sahip olsun program kullanmadığı sürece istediği kadar şuruba bassın eliyle basıyorsa 10-15 sağlam adama yatar.kim bu programı kullanan uydurmayın abi çamur atmayın 1000W program diyosunuz ne zamandır tandıgım bildigim çar o itemler sende olsa sende yatmazsın.valla hiç görmedim ben öyle itemi ortalama yada kötü olup öyle yatmayan görmedim cunku program diye bi şey yok herşeyi kılıfına uydurmak lazım dedıgım gibi![]()
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ateş anka kuşu kaldırılsın şuruplar eski sistemine dönebilir hatta program bile serbest olabilir önerim bu benimde.
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrkler kardesm sorunu güzel bi şekilde dile getirmişsin saniyede 1 kere olması biraz tad kaçırıcı düzeltilse cok iyi olur editsiz serverde adamlar zaten az vuruyor yani şeftali 1 saniyede 1 kere olsa normal olur ama çözme basına +15 atılan serverde 2 kişinin çözmesi yapar 30 k şeftaliyle bu duruma eskiden müdahale edilebilirdi fakat bundan sonra 2 suraya ortalama 20 30 saniye içinde yatmak mümkün olacak buda seftalinin tamamen bosa cıktıgını gösterir
inş geregi en yakın zamnda yapılır iyi forumlar
inş geregi en yakın zamnda yapılır iyi forumlar
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
10 15 sağlam adam ? asağı yukarı sağlamınıda dandiği de atak olarak aynı vuruyor zaten pek anlamadıgın belli olaylardan 10-15 vs 1 bir savaş görmedim ben bu güne kadar ayrıca :m08: ayrıca 3 sıra surup koyan yeterli savunmaya sahip bir hesap 10 luk kristal ile 8-10 kişiye çok rahat dayanırKimseye iftira atmadım ben. Programın ismi bile verildi(GhostMouse) diğer konularda, daha ne yok diyorsunuz siz. Başkasının şeyiyle gerdeğe girme şu oyunda istersen en iyi itemlere sahip olsun program kullanmadığı sürece istediği kadar şuruba bassın eliyle basıyorsa 10-15 sağlam adama yatar.

- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
Bu yenilik sadece pidge sunucusuna getirilmiş olsaydı daha sağlıklı olurdu çünkü bu durumdan yakınan oyuncular sadece pidge sunucuda yer alıyor ben keith sunucusunda yer alan bir oyuncunun en azından forum ortamında böyle bir durumdan yakındığını görmedim ek olarak keith editli bir server ortalama bir sura 13k çözme atıyor ninjanın kıvılcım vuruşu maalesef hayla çift vuruş vurabiliyor bu vuruşun hasarı 40k ya kadar çıkıyor şeftali olduğunda canımızı hızlı bir şekilde doldurabiliyorduk bu durumda zevkli ve keyifli bir savaş yapmak maalesef pek mümkün değil ayrıca suralar arasında atılan 3-3 ve 4-4 ws ler artık atılamayacak en azından keith için şeftalinin eski hale getirilmesi gerektiğini düşünüyorum eğer bu yenilik lonca turnuvasına yönelik bir düzenlemeyse en azından lonca turnuvası nihayete erdiğinde tekrardan şeftali şurubu eski haline getirilebilir
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)