M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Yöneticilerden cevap istiyorum -ŞURUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MarioBalo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sadece şurup kullanılmıyor, Otomatik Pot ve Kırmızı iksir ikilisini unutmayın.

adamların vurdugu demageler 1k 2k değil 70 ok 65 nijaya 4.5 K ATARSA sıkntı büyük pot da kurtarmıyo :( @Shorty;

Hayır değil bu sw wslik server değil şuan şurup yok serverde saniyede 1 kere demek iyi uydurulmuş bir kılıf sadece.
Emek server burası. İlk açıldığında destanda vslik itemler yapılıyordu, sonradan loncalığa geçildi yani değişken bir durum. Program engellenmediği sürece bu durum iyi. Eski türlü ne kadar emek verirsen ver 10-15 kişiyle 1 kişi kesilemiyordu.

Emek server burası. İlk açıldığında destanda vslik itemler yapılıyordu, sonradan loncalığa geçildi yani değişken bir durum. Program engellenmediği sürece bu durum iyi. Eski türlü ne kadar emek verirsen ver 10-15 kişiyle 1 kişi kesilemiyordu.
şimdi bi adamın 3 kişiye yatması dahamı mantıklı ? üstelik bu savunma ve bu itemlere :O

kim bu programı kullanan uydurmayın abi çamur atmayın 1000W program diyosunuz ne zamandır tandıgım bildigim çar o itemler sende olsa sende yatmazsın.valla hiç görmedim ben öyle itemi ortalama yada kötü olup öyle yatmayan görmedim cunku program diye bi şey yok herşeyi kılıfına uydurmak lazım dedıgım gibi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri