- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 233
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
max 250 level kullancak biri sadece constant.cpp ve lengh.h editlese yeterlidir. teşekkürler konu için
Max level 250 çoğu sourcelerde var yanlış hatırlamıyorsam ? configden 250 yapsa yeterli değil mi ?
- Konular
- 408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 5,838
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 4,935
- DevLira
- 0
Max level 250 çoğu sourcelerde var yanlış hatırlamıyorsam ? configden 250 yapsa yeterli değil mi ?
bu dediğin gibide olur ama src den expleride daha detaylı ayarlıyabililiyosun ve konuda anlatıldığğı gibi lvl sınırı dahada yükseltilebiliyo ek olarak bişey daha diycem
bi kaç kişi statülerden bahsetmiş lvl yükseltme ve statü durumu birbirinden bi bakıma bağımsızdır aslında ilişkileri var ama bizim bildiğimiz biçimde olmuyo mesela statü sınırınız 90 dır sw de hepsini full yaparsınız statülerin ama bazı sığır arkadaşlarımız lvl atlamaya dvm ettikce statülerin sınırına gelmiş olmasına rağmen ek statü gelceğini düşünür bölede bişey yok akıldan çıkarmıyalım
- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 233
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
bu dediğin gibide olur ama src den expleride daha detaylı ayarlıyabililiyosun ve konuda anlatıldığğı gibi lvl sınırı dahada yükseltilebiliyo ek olarak bişey daha diycem
bi kaç kişi statülerden bahsetmiş lvl yükseltme ve statü durumu birbirinden bi bakıma bağımsızdır aslında ilişkileri var ama bizim bildiğimiz biçimde olmuyo mesela statü sınırınız 90 dır sw de hepsini full yaparsınız statülerin ama bazı sığır arkadaşlarımız lvl atlamaya dvm ettikce statülerin sınırına gelmiş olmasına rağmen ek statü gelceğini düşünür bölede bişey yok akıldan çıkarmıyalım
Aynen katılıyorum ek statü gelmez fakat bi pvpde oynarken 250 level olmuştum sonra statü sıfırlama kağıdı kullandım eski statülerimden bir miktar fazla statü geldi sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum inş bu anlatımda öyle değildir
- Konular
- 408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 5,838
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 4,935
- DevLira
- 0
Aynen katılıyorum ek statü gelmez fakat bi pvpde oynarken 250 level olmuştum sonra statü sıfırlama kağıdı kullandım eski statülerimden bir miktar fazla statü geldi sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum inş bu anlatımda öyle değildir
zannetmiyorum lvl yükseltimi düzgün anlatılmış statüyüde ona göre adını unuttum hangi cpp deyse ona göre sayısını yükselticen olup biticek
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)