kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Max level sınırını yükseltme (source)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kodlarda 3 adet blok 4 adet değiştirilmesi gereken değer eksik + 1 adet yanlış verilmiş kod mevcut bu kodlarlada sorunsuz eklenirse cpp lere buildlerde sorun çıkmaz ama emin olun oyunda bug olur m2devde paylaşılan konuda bütün yorumları okuyun + orjinal post oraya ait deil

iyi günler dilemek

kodlarda 3 adet blok 4 adet değiştirilmesi gereken değer eksik + 1 adet yanlış verilmiş kod mevcut bu kodlarlada sorunsuz eklenirse cpp lere buildlerde sorun çıkmaz ama emin olun oyunda bug olur m2devde paylaşılan konuda bütün yorumları okuyun + orjinal post oraya ait deil

iyi günler dilemek

full error veriyor cıldırdım

full error veriyor cıldırdım

:(

beyin 1-2 kere bypass ediyo kendini ilk eklediğimde bnde baya sövdüydüm ama zarzorda olsa çalıştı sorun saten fıttırıp ekliyememek yada ynlış eklemek deil ekleyince sorunları fixlemesi

:(

beyin 1-2 kere bypass ediyo kendini ilk eklediğimde bnde baya sövdüydüm ama zarzorda olsa çalıştı sorun saten fıttırıp ekliyememek yada ynlış eklemek deil ekleyince sorunları fixlemesi

valla bi erroru yapıyoz diğeri error veriyo silcem şimdi yaptıklarımı sinir etti

valla bi erroru yapıyoz diğeri error veriyo silcem şimdi yaptıklarımı sinir etti

konudaki kodlarla sorun yok uğraş derim sadece m2dev ve bi kaç sitede daha verilmiyen eksik var bu haldede çalışıyo ama oyunda epey sıkıntı çıkarıyo özellikle lonca bölümünde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri