HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Böyle insanlar oldukça biz daha çok gülecezBaşka bir sitede buldum uploud etmekle uğraşmıcam öm olarak attım kardeşim isteyen olursa mesaj atsın veririm paylaşmak güzeldir.
Teşekkürler
sağolasın...Hmm sizin fotoğrafınız size ait sanırım, Mayolu olan yokmu ? Senin gibi post kasmak ve sadece konuşmak için konuşanlar çok gereksiz biliyormusun. Zaten ben bulamadım dedim ne demek oluyor bu açiklimmi ? Azcık araştırdım ve bulamadım oluyor, Bu arada bütün semt sizin hayranınız :m08:
siz veledleri anlayamıyorum siz yokken biz vardık post kasmak için yazmışmışım post kasmak için yazsaydım üyelik tarihim geçen seneden belli var 1 senede 2000 3000 post kasardım velet zaten belli oluyor bu forumda bi işe yaramıyonuz anca beleşçilik başkasından istersiniz bi adam gibi milletin işine yaricak konunuz bile yok şimdi 2leyin özenti veledler kullandıgın resim bile demirgameye ait gereksiz diyen kişi forumda en gereksiz kişi oldugunu bilmiyor çunku hiç bir kendine ait konun yok benim en azından bi kaç hit yapmış konum var çoğu fileste bulunan milas tipi ticaret sistemini paylaştım şimdi havlayın bakalımgece gece iyi güldüm
Bulursan mesaj atarmısın banada kardeşim
Bende böyle birşey arıyorum
@olcaysazan17; konunuzu daha yeni gördüm, açıkda olan paneli paylaşmak yerine neden ö.m ile belirli kişilere gönderesiniz ki ?
invictus paneli ;
invictus paneli ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
@olcaysazan17; konunuzu daha yeni gördüm, açıkda olan paneli paylaşmak yerine neden ö.m ile belirli kişilere gönderesiniz ki ?
invictus paneli ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Olcaysazanada ben atmistim paneli paylaşıcak sandım kusura bakmayın ve teşekürler
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)