HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Market bölümü felak sanırım ekli panale daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama bu paneli bilen varsa atabilirmi +repaz araştırsaydın bulurdun bide demirgamenin fotosunu koymuş ne özentisiniz
Hmm sizin fotoğrafınız size ait sanırım, Mayolu olan yokmu ? Senin gibi post kasmak ve sadece konuşmak için konuşanlar çok gereksiz biliyormusun. Zaten ben bulamadım dedim ne demek oluyor bu açiklimmi ? Azcık araştırdım ve bulamadım oluyor, Bu arada bütün semt sizin hayranınız :m08:
Hmm sizin fotoğrafınız size ait sanırım, Mayolu olan yokmu ? Senin gibi post kasmak ve sadece konuşmak için konuşanlar çok gereksiz biliyormusun. Zaten ben bulamadım dedim ne demek oluyor bu açiklimmi ? Azcık araştırdım ve bulamadım oluyor, Bu arada bütün semt sizin hayranınız :m08:
gece gece iyi güldüm
Bulursan mesaj atarmısın banada kardeşim
Bende böyle birşey arıyorumgece gece iyi güldüm
Bulursan mesaj atarmısın banada kardeşim
Bende böyle birşey arıyorum
Böyle insanlar oldukça biz daha çok gülecez
Başka bir sitede buldum uploud etmekle uğraşmıcam öm olarak attım kardeşim isteyen olursa mesaj atsın veririm paylaşmak güzeldir.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)