Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

istek panel dehset

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olcaysazan17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 921

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Market bölümü felak sanırım ekli panale daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama bu paneli bilen varsa atabilirmi +rep

az araştırsaydın bulurdun bide demirgamenin fotosunu koymuş ne özentisiniz

Hmm sizin fotoğrafınız size ait sanırım, Mayolu olan yokmu ? Senin gibi post kasmak ve sadece konuşmak için konuşanlar çok gereksiz biliyormusun. Zaten ben bulamadım dedim ne demek oluyor bu açiklimmi ? Azcık araştırdım ve bulamadım oluyor, Bu arada bütün semt sizin hayranınız :m08:

Hmm sizin fotoğrafınız size ait sanırım, Mayolu olan yokmu ? Senin gibi post kasmak ve sadece konuşmak için konuşanlar çok gereksiz biliyormusun. Zaten ben bulamadım dedim ne demek oluyor bu açiklimmi ? Azcık araştırdım ve bulamadım oluyor, Bu arada bütün semt sizin hayranınız :m08:

:D gece gece iyi güldüm :) Bulursan mesaj atarmısın banada kardeşim :) Bende böyle birşey arıyorum

:D gece gece iyi güldüm :) Bulursan mesaj atarmısın banada kardeşim :) Bende böyle birşey arıyorum

Böyle insanlar oldukça biz daha çok gülecez :D Başka bir sitede buldum uploud etmekle uğraşmıcam öm olarak attım kardeşim isteyen olursa mesaj atsın veririm paylaşmak güzeldir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri