HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne dediğinizi anlamadım ancak saltanatmt2 diyosanız neresi açıktı eix epk olayı hakkında bilginiz yok galiba
zaten bu forumda hiçbirşey paylaşılmaz sizin gibi kusura bakmayında ramazan ayındayız diye küfür etmiyorum isteyenler vardı onlar için paylastım onlarada attım ben heykırım falan dedimmi demedim bu tamamen senin kendi ergen tavrın ! biraz adam olmayı öğreninde sonra eleştiri yaparsın![]()
MilasMetin2 Yakın Bir Arkadaşımın Serveri Git 1 Gblik Clienti İndir Bak Bakalım

Boşversene sen. Madem yakın arkadaşın söylede biraz korumasıyla ugrassın içine nekoyarsa koysun suanda her türlü çıkar istediği kadar kapatsın ben full pack indirmedim bilemicem 240mb falandı sanırsam exe içinde olanları sadece verdimMilasMetin2 Yakın Bir Arkadaşımın Serveri Git 1 Gblik Clienti İndir Bak Bakalım![]()
Boşversene sen. Madem yakın arkadaşın söylede biraz korumasıyla ugrassın içine nekoyarsa koysun suanda her türlü çıkar istediği kadar kapatsın ben full pack indirmedim bilemicem 240mb falandı sanırsam exe içinde olanları sadece verdim
Hadi Milasın Rootlarını Açsana

Python bilgimin olmadığını söyledim sanırsam laf bulamadınHadi Milasın Rootlarını Açsana![]()
bence fazla laga luga yapma ya Cbarandan bi çıkarın var yada çoğul hesaplarından birisin
yoksa kimse bukadar laga luga yapmaz ki yapmaması lazım teşekkür edip geçeceğine senin yaptıgına bak tamam madem ben yanlıs yapıyorum yanlıs biliyorum genede belirt tamam de ama alay eder gibi bunları söylemene gerek yok. O yüzdende Turkmmoda iyi niyetli insanlar acısından birşey paylasamıyoruz çünkü herkes biliyorki paylaşınca hep 1-2 tane kendini bilmez insan herkesi eleştiricek çünkü o kral ya o paşa ya
herneyse fazla uzatmayın iyi geceler..- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)