ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
60 level çarım var , 130 lv okçu yerden kaldırmıyor vuruyorda vuruyor rica ediyoruz yapma diye başımda bekliyor iyice abarttı delirdim çok fena sinirlendim ve küfür ettim çarım boş yere 7 gün ban yedi Şimdi ben çıldırmayımda kim çıldırsın arkadaş ? tahrik ediyor ss almak için koz arıyor Allah`a havale ediyorum vicdanım rahat ( GHosTAdjuncT dikkat edin )
60 level çarım var , 130 lv okçu yerden kaldırmıyor vuruyorda vuruyor rica ediyoruz yapma diye başımda bekliyor iyice abarttı delirdim çok fena sinirlendim ve küfür ettim çarım boş yere 7 gün ban yedi Şimdi ben çıldırmayımda kim çıldırsın arkadaş ? tahrik ediyor ss almak için koz arıyor Allah`a havale ediyorum vicdanım rahat ( GHosTAdjuncT dikkat edin )
sana önerim videoyu aç ve videoya çek benimde yen hesabımı rahatsız ediyorlardı bi kere bende senin gibi hakaretten ban yedim ondan sonra beni sürekli rahatsız eden herkezin videosunu alıp ticket attım ancak sadece bazılarını banladılar ama yinede bi şansın var