Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
60 level çarım var , 130 lv okçu yerden kaldırmıyor vuruyorda vuruyor rica ediyoruz yapma diye başımda bekliyor iyice abarttı delirdim çok fena sinirlendim ve küfür ettim çarım boş yere 7 gün ban yedi Şimdi ben çıldırmayımda kim çıldırsın arkadaş ? tahrik ediyor ss almak için koz arıyor Allah`a havale ediyorum vicdanım rahat ( GHosTAdjuncT dikkat edin ) server keith :
Son düzenleme:
:m08::m08::m26:60 level çarım var , 130 lv okçu yerden kaldırmıyor vuruyorda vuruyor rica ediyoruz yapma diye başımda bekliyor iyice abarttı delirdim çok fena sinirlendim ve küfür ettim çarım boş yere 7 gün ban yedi Şimdi ben çıldırmayımda kim çıldırsın arkadaş ? tahrik ediyor ss almak için koz arıyor ( GHosTAdjuncT dikkat edin ) server keith :
60 level çarım var , 130 lv okçu yerden kaldırmıyor vuruyorda vuruyor rica ediyoruz yapma diye başımda bekliyor iyice abarttı delirdim çok fena sinirlendim ve küfür ettim çarım boş yere 7 gün ban yedi Şimdi ben çıldırmayımda kim çıldırsın arkadaş ? tahrik ediyor ss almak için koz arıyor Allah`a havale ediyorum vicdanım rahat ( GHosTAdjuncT dikkat edin ) server keith :
Kişi eğer sizin oyun oynamanızı engeliyorsa, tecrübe kazanırken falan kesip duruyorsa ss alarak şikayet edebilirsiniz diğer yandan şehirde falan kesiyorsa zaten oyunun amacı o malesef

Küfür etmeden ticket atsaydın gerekli ceza karşıya verilirdi. Haklı iken haksız duruma düşmüşsün.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)