bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Mutlu saatler (adaletsiz)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 373
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mesela örnek veriyorum 3 temmuzda mutlu saatler başladı adam 2 temmuzda kristal yükledi o adama haksızlık olmazmı bence önceden söylenmeli kampanya olacağı büyük haksızlık var ben 2 sinde alsaydım %20 lik bedavamı isterdim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ortada bir haksızlık yok, bu bir kampanya.

Bugün hepsiburada.com dan girip 10.000 liralık ürün satın al herhangi bir hediyesi yok, ama 1 hafta önce 1000 liralık alışveriş yapana 200 liralık hediye çeki veriyorlardı mesela.

Şimdi sen bugün gidip alışveriş yaptığında nerede benim hediye çekim bana haksızlık yapıyorsunuz diyemezsin :)

Aynı şekilde hergün gidip iskender yediğim bir yer normalde 1,5 porsiyon iskender 20 TL
Ramazana özel kampanya yapmışlar 1,5 iskender + içecek + tatlı 20 TL demişler

E ben gidip ben bugüne kadar 50 kere gelip sizden 1,5 iskender yedim verin bana 50 adet içecek ve tatlı mı diyebilir miyim ? Diyemem tabiki.

Aynı şekilde gameforge tüm oyunlarında mutlu saatler uyguluyor. Kimi zaman %30 fazla veriyor kimi zaman da farklı birşey.

Elym2den kristal almakta anyı şey. Sürekli devam eden 100 TL ye 25 TL kampanyamız var mesela ondan sürekli faydalanabiliyorsunuz.

İşin özü kampanya olayı hayatın her alanında var.

Senin şikayet ettiğin nokta önceden duyurulmaması biliyorum ama genel olarak bir açıklama ihtiyacı vardı o da bu konuya denk geldi.

Önceden haber vermedik fakat daha fazla kişi faydalansın diye bu sefer 3-4 saatte bitirmedik yaklaşık 12 saat boyunca devam etti mutlu saatler. Önceden haber bugüne kadar hiç vermedik bundan sonrada öyle bir düşüncemiz yok. Sürekli oyunu oynayan arkadaşların bir avantajı oldu diyelim buna :)

Senin söylediğinin sonu yok çünkü 3 temmuzda olacak diye duyursak ayın 2sinde bu sefer 1 inde alanda isyan edebilir :)
Bu kampanya ara sıra olan bir şey şahsen ben kristal çekecek olsam bu kampanyanın gelmesini beklerim kristal çekmek için ayrıca 2 temmuzda kristal çekmiş kişiler bir şey kaybetmez bu kampanyanın amacı belirtilen zaman aralığında kristal çeken kişilere avantaj sağlamak yani bir kaybınız olmuyor 2 temmuzda çekmiş olsanız zaten normal alacağınız kristali almış oluyorsunuz 3 temmuzda çekmiş olsanız + olarak kristal alıyorsunuz senin düşüncenle bakarsak eskiden böyle bir kampanya yoktu böyle bir kampanya ortaya çıktı o zaman eskiden kristal çekenler isyan etsin :)

Son düzenleme:
Ortada bir haksızlık yok, bu bir kampanya.

Bugün hepsiburada.com dan girip 10.000 liralık ürün satın al herhangi bir hediyesi yok, ama 1 hafta önce 1000 liralık alışveriş yapana 200 liralık hediye çeki veriyorlardı mesela.

Şimdi sen bugün gidip alışveriş yaptığında nerede benim hediye çekim bana haksızlık yapıyorsunuz diyemezsin :)

Aynı şekilde hergün gidip iskender yediğim bir yer normalde 1,5 porsiyon iskender 20 TL
Ramazana özel kampanya yapmışlar 1,5 iskender + içecek + tatlı 20 TL demişler

E ben gidip ben bugüne kadar 50 kere gelip sizden 1,5 iskender yedim verin bana 50 adet içecek ve tatlı mı diyebilir miyim ? Diyemem tabiki.

Aynı şekilde gameforge tüm oyunlarında mutlu saatler uyguluyor. Kimi zaman %30 fazla veriyor kimi zaman da farklı birşey.

Elym2den kristal almakta anyı şey. Sürekli devam eden 100 TL ye 25 TL kampanyamız var mesela ondan sürekli faydalanabiliyorsunuz.

İşin özü kampanya olayı hayatın her alanında var.

Senin şikayet ettiğin nokta önceden duyurulmaması biliyorum ama genel olarak bir açıklama ihtiyacı vardı o da bu konuya denk geldi.

Önceden haber vermedik fakat daha fazla kişi faydalansın diye bu sefer 3-4 saatte bitirmedik yaklaşık 12 saat boyunca devam etti mutlu saatler. Önceden haber bugüne kadar hiç vermedik bundan sonrada öyle bir düşüncemiz yok. Sürekli oyunu oynayan arkadaşların bir avantajı oldu diyelim buna :)

Senin söylediğinin sonu yok çünkü 3 temmuzda olacak diye duyursak ayın 2sinde bu sefer 1 inde alanda isyan edebilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri