HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
- Road to Wrestlemania XXVI
- Öncelikle bu seneki şovun geçen seneye oranla çok daha iyi geçeceğine eminim. Geçen seneki maçların nerdeyse hepsi önceden olmuş feudlar idi. HHH vs. Orton ya da Cena vs. Edge gibi. Her ne kadar Show'u Cena ile Edge'in arasına koysalarda bence hiçbir şekilde yeni bir şey katmış olmadılar.
- Bu seneye bakarsak; Bret Hart ve Vince'in feudu var. Aslında ikilinin güreşmeyeceği kesindi, ama son yapılan RAW'daki olayları göz önüne aldığımız zaman %100 oldu diyebiliriz. Batista'nın Vince'i kurtarması, Cena'nın geçen hafta Bret'i istemesi gibi olaylar Wrestlemania'da bir Cena vs. Batista maçını göreceğimizin göstergesi. Vince ve Bret ise büyük ihtimalle ring kenarında olurlar. Bret'in kontratı zaten WM'dan sonra bitiyor. Yani güreşmesini falan beklemek zor. Zaten Bret güreşse, Vince'in doğru düzgün maç çıkaracağını sanmıyorum. Zaten Piper'ın guest host olduğu RAW'da ringden emekli olduğunu açıklamıştı. Yani maçlardan birisinin Cena vs. Batista olacağını düşünüyorum.
- Bir diğer feuda bakarsak; HHH ve Undertaker'ın bir kez daha karşılaşacağı söyleniyor. Ama her sene banko bir Undertaker maçı görüyoruz. Kemer maçı da doğal olarak görüyoruz. İki slot birden dolması WWE açısından kötü olabilir. Ben WM'da bir şekilde HHH vs. HBK vs. Undertaker maçı olacağı kanaatindeyim. EC'da Undertaker'ın kemerini Jericho'ya kaybetmesi, ardından HBK ile aralarının kızışması ve HHH'in de kemerleri kaybettikten sonra HBK ile arasının bozulması bu feudu başlatabilir. Yani bu maç olursa mükemmel olur bana göre. WWE geçen seneki maçın aynısını bize sunmaz herhalde? O yüzden Triple Threat ya da en kötü ihtimal HBK vs. Undertaker izleyeceğiz. Tabi HHH'in EC'da kemeri aldıktan sonra HBK'in ondan kemer maçı isteme ihtimali de var. Sheamus vs. Triple H maçı hakkında konuşuyor herkes, ama öyle bir şeyin hem saçma, hem de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sheamus kemerini EC'da koruyamaz. WWE böyle bir dönemde Sheamus gibi bir şampiyonla WM'a girmek istemez. En iyi ihtimalle MITB'e katılır bence.
- Orton ve Legacy arasında bir şey olacağı %100 bunun tersini söylecek kimse yok sanırım. Cody'nin EC maçına katılmaması bence bize WM'daki maç için ipucu veriyor. Ama düşünürseniz, Orton'un Cody veya Ted'le teke tek maça çıkması biraz saçma duruyor. O yüzden aylardır Orton'a kafa tutamayan ikilinin WM'da bir handikap maçında onla karşılaşması daha mantıklı. O yüzden Orton vs. Legacy ya da başka bir ihtimal Orton vs. Ted /w Cody.
- Edge'in dönüşü malesef kimseyi şok etmedi. Adamın döneceğine dair o kadar spoiler çıktıki. Nedense Edge ne zaman dönse spoiler çıkıyor. Bu adamda mı sorun var bilmiyorum? Neyse, Edge'in Y2J'e olan sinirinin devam ettiğini RR maçında da gördük. Büyük ihtimalle Y2J, EC'ı kazanır, Edge onu seçer ve feud böyle devam eder. Çünkü daha mantıklı bir maç göremiyorum ben SmackDown! için. Rey Mysterio'nun Undertaker'a yenildiğini ve Batista ile olan feudunun da sona erdiğini düşünürsek, ben açıkcası Rey'in bir maçta yer almayacağını sanmıyorum. MITB'e katılır büyük ihtimalle.
- Punk ve ekibinin Unified takım kemerlerini kazanacağını düşünüyorum. Straight Edge Society (yanlış yazmış olabilirim) boşuna kurulmadı bence. Mutlaka kemerleri alırlar. Punk öyle harcanacak bir adam değil WM'da çünkü. Kendisi zaten son 3 senedir MITB maçında yer alıyor. O yüzden karşılarına çıkacak bir takımla WM'da karşılaşırlar. Kim bilir? Belki Hart Dynasty bile olabilir...
- IC ve US kemerlerinden birinin WM'da korunacağını düşünürsek, ben oyumu Miz'e veriyorum. Çünkü adam Drew'dan daha yetenekli bana göre. Bu sıralar JBL'e laf atmaya başladı. Ordan bir şey çıkabilir. Drew'a gelirsek, Morrison'u defalarca yendiğine göre Ziggler'dan başka kemer için güreşecek adam yok sanırım?
- Diğer kalan isimleri de WWE bir kıvraklıkla doldurur bir şekilde maçlara. Ben yine de tahminlerimin çoğunun tutmayacağını düşünüyorum. Çünkü WWE'nin seyircileri ters köşeye yatırma konusunda ne kadar iyi olduğunu hepimiz biliyoruz...
Wreslemania Hakkında Tahminimi Söylim
Underteker Skorunu 18-1 yapaıcak emın degılım ama gorucezgiz 
Underteker Skorunu 18-1 yapaıcak emın degılım ama gorucezgiz 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)