Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Keske bu forumdada imzağanda yazmış olduğun gibi bir takımlık söz konusu olsa Burda cogu kısı bırbırıne dusman 
Yeri Geldi Hack Kodladık
Yeri Geldi Ban Yedik
Yeri Geldi 99 Kastık
Bizi Diğer Forumlardan Ayıran Tek Fark
Daima TAKIM Olmamızdır.
{HackerBeta Taraf Tutmaz :ka19: }
-----> HackerBeta <-----

Yeri Geldi Hack Kodladık
Yeri Geldi Ban Yedik
Yeri Geldi 99 Kastık
Daima TAKIM Olmamızdır.
-----> HackerBeta <-----
sketchup ile basit npc tasarımları veyahut afk taşı gibi animasyon olmayan sabit tasarımları yapmak mümkün müdür acaba ?Bu tarz tasarım yapabilmek için baya sağlam bir altyapın olması gerek ben 3 senedir sketchup kullanıyorum gene de eksiklerim var
Keske bu forumdada imzağanda yazmış olduğun gibi bir takımlık söz konusu olsa Burda cogu kısı bırbırıne dusman
Yeri Geldi Hack Kodladık
Yeri Geldi Ban Yedik
Yeri Geldi 99 Kastık
Daima TAKIM Olmamızdır.
-----> HackerBeta <-----
bu konuda hemfikirim , artık herkes kendisi için çalışır olmuş , 2 kişiden yardım istedim ama nasıl bir bencillik kaplamışsa içlerini değil tasarımlara yardım etmek programın arayüzü hakkında 2 soru sordum diye tersleyen oldu insanlık maalesef gözlerimizin önünde ölüyor ve bunu durdurabilmek için yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Bunun yanısıra birbirinden öne geçme yarışı için yapılan kavgalarda bunun cabası oluyor.
Son düzenleme:
Bilmiorumda valla piyasa olmus ya cıkarcı dolu ya egolu ınsan dolu yada bır konuyu baltalama cabası gosteren ınsanlarla dolmus
sketchup ile basit npc tasarımları veyahut afk taşı gibi animasyon olmayan sabit tasarımları yapmak mümkün müdür acaba ?
sabit tasarımlar yapabilirsin fakat afk taşı npc ye koyulacak bir ürün ise bu 2boyutlu olur ve sketchupda oldukça zorlanırsın
npc tasarımlarının internette çizilmiş olarak bulabilirsin tavsiyem kendin çizmeye uğraşma direk indir üzerine oynama yap çünkü sketchup daha önce hiç kullanmadıysan bayağı bir zorlanırsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)