Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Acil Aydınlatma Sistemi [Fivem Mod]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adigesaw

Adige
Fahri Üye
Konular
503
Çözüm
6
Online süresi
2mo 6d
Reaksiyon Skoru
1,522
Altın Konu
58
Başarım Puanı
316
MmoLira
10,689
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam Turkmmo takipçileri Fivem için yeni bir modu paylaşıyorum.
Polis araçları , Ambulanslar vb siren sistemi kullanan araçları özelleştirmeye yarayan mod.
Özellikle oyunda gece saatlerinde inanılmaz bir görsel şölene neden oluyor. Kalabalık arkadaş grubuyla oynayarak güzel RP ler çıkarabilirsiniz. Bunun gibi birden fazla mod indirip birbiriyle ilişkilendirebilirsiniz.
44.jpg

AÇIKLAMA
- Acil Aydınlatma Sistemi, acil durum araçlarının ışıklarını ve seslerini kontrol etmek için son derece detaylı bir alternatif sunar.
- Acil Aydınlatma Sistemi, özelliklerinden yararlanmak için özel olarak tasarlanmış araç modelleri gerektirir.
- Acil Aydınlatma Sistemi, 4 ışık grubuna ve aydınlatma formatlarına yayılmış 200'den fazla benzersiz aydınlatma deseni içerir.

TEMEL KURULUM
- Herhangi bir .asi modifikasyonunun çalışabilmesi için GTAV ScriptHook'un kurulmuş olması gerekir.
- GTA Online'da script modifikasyonları kullanmak, hizmetten geçici veya kalıcı olarak yasaklanmanıza yol açabilir.

1. ELS.asi, ELS.ini, ELS klasörünü ve AdvancedHookV.dll dosyasını GTA V ana oyun dizininize yerleştirin.
2. Pro-ELS araç model(ler)ini indirin ve kurun.
3. Oyununuzu başlatın.

Game build 3258 kullananlar için AdvancedHookV 'da ekledim.

33.jpg

[1 Adet virüs buluyor]

Dip not ; İndirme linklerinde "indir" seçeneğinde AdvancedHookV.dll rar içinde mevcut. İhtiyacınız olmadığı taktirde silmenizi öneririm. Aksi durumda her iki linktede AdvancedHookV.dll mevcut.

İyi eğlenceler !
Dosyalar bana ait değildir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri