Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Selçuk için 'Kral' ortaklık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 261

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1118041.jpg

Kıtalararası, Dünya ve Avrupa Şampiyonu boksörümüz Selçuk Aydın, zirveye emin adımlarla ilerliyor. Las Vegas`ta Quali ve İstanbul`da Bonsu ve İon Dan`ı yenerek 3 kemerin de sahibi olan sporcumuz bundan sonra dünyayı sarsacak. Menaceri Ahmet Öner`in katkılarıyla Amerika`da herkesin beğenisi kazanan Selçuk, bundan böyle bu ülkede, dünyaca ünlü boks menaceri Don King tarafından da temsil edilecek.

Herkes bu ortaklığı konuşuyor...
Arena Boks`un sahibi Selçuk`un menaceri Ahmet Öner, ABD`de herkesin bu ortaklığı konuştuğunu söylerken “Dong King ile uzun süredir bu projeyi konuşuyoruz. Başka şirketlerden de Selçuk için teklif geldi, fakat biz dünyanın en iyileriyle çalışmak istiyoruz. Selçuk da zirve yolunda en iyilerle çalışmak zorunda. Dong King ile bu işi birlikte yapmaya karar verdik. Bundan sonraki maçları King ile birlikte organize edeceğiz“ şeklinde konuştu...

Aralık ayında ringe çıkabilir
Selçuk Aydın da bu müthiş ortalık için görüşlerini belirtirken “Beni artık Ahmet Öner ile birlikte Dong King temsil edecek. Herkes biliyor. Don King Mike Tyson efsanesini yaratan isimdir. ABD`de boks denince ilk o akla gelir. Umarım bu işbirliği benim için hayırlı olur. Artık daha büyük isimlerle kapışmak istiyorum. Büyük bir olasılıkla aralık ayında Amerika`da dövüşeceğim. Rakip henüz belli değil ancak kimseden korkum yok. Andre Berto, Luis Calazzo ve Floyd Mayweather hatta Manny Pacquiao ile bile maç yapmaya hazırım“ ifadesini kullandı.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri