Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Market Panel(İstek)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesutern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 828

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1-2 Sorum olacak yanlışım varsa düzeltin :)

1.Market sayfası Panel'in içindemi oluyor yoksa ayriyettenmi ekleniyor
2.Market'in içine istediğim itemleri istediğim miktarda nasıl ekleyebiliyoruz :) hiç bir bilgim yok bu konuda o söylimde :)

Size kısaca açıklayım. :)

Market sayfası, panelin içerisinde mi oluyor diye sormuşsunuz. Aslında market sayfası demek doğru olmaz. Nesne Market ayrı bir script'dir. Şöyle açıklayım, kullanmakta olduğunuz site tasarımına biz script diyor isek, nesne market için kullandığınız şey de bir script'dir. Script'den kastımı şöyle yorumlayabilirsiniz. Tek başına bir yapıt. Bunu açıklama gereği duydum çünkü farkettim ki fazla bir bilginiz yok bu konuda. Gerçi zaten kendinizde söylemişsiniz. :)

Dolayısıyla, içerisinde olma kısmı size kalmış birşeydir. Örneğin, siteadi.com adresinde metin2 script'iniz var. Nesne market script'inizi de, siteadi.com sitesine bir klasör açarak, o klasör içerisine atabilirsiniz. Yani, siteadi.com/market şeklinde. Buna ek olarak isterseniz de, siteadimarket.com şeklinde bir domain de alabilirsiniz. :) Söylemek istediğim şu. Sorduğunuz şeye karşılık olarak söylüyorum. Tek başına bir script olduğu için istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz metin2 scripti ile bir bağı yoktur. Eğer php dilinde bir script ise zaten kendi içerisinde mysql ayarlarının yapıldığı bir ayar dosyası vardır. Oradan veritabanı ayarlarını da yaparsınız. İtem ekleme sorunuza da gelince. Nesne Market script'inin genelde kendi içerisinde bir yönetim paneli vardır. Bu yönetim paneline giriş yaparak istediğiniz itemleri, istediğiniz şekilde eklersiniz. :)

Kolay gelsin. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri