berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kacaklar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyYounqs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eşit sayıda dediğiniz fotoğrafta bizim loncadan 1 kişi ve uzak diyarlarda bi sarı bayrak var siz 10 kişisiniz bu nasıl bir eşit anlayışı

Hangi Yüzle Bize Kaçak Diyosunuz Onu Çözebilmiş Değilim . Siz 20 Kişi Varken Biz Kırmızı 1 Gelince Hepiniz Kayboluyorsunuz . Bize Laf Atmadan Önce Biraz Dönüp Kendinize Bakın Dostum .

Hangi Yüzle Bize Kaçak Diyosunuz Onu Çözebilmiş Değilim . Siz 20 Kişi Varken Biz Kırmızı 1 Gelince Hepiniz Kayboluyorsunuz . Bize Laf Atmadan Önce Biraz Dönüp Kendinize Bakın Dostum .

Sürpriz yumurta gibi çıkıp durma heryerden birader sürekli karşı loncaların başkanı gibi konuşmaktan vazgeç sen bildiğimiz her gördüğümüzde kestiğimiz sıradan bi playersın prim yapıp durma

Yok kayboluyormusuz yok suymus buymus boş konuşmaya gerek yok burda . 20 kisiye 5 kisi 10 kisiye 1 kisi 30 kisiye 20 kisiymis laflari cikmasin . 10 10 15 15 Lonca vs si atalim buyrun her zaman pm lerimiz açik bekleriz daha fazla söze gerek .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri