berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Büyükweb Sunucu Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan carsi93333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Arkadaşlar Sw açmayı düşünüyorum büyükwebtenmi alsam düşünüyorum
Lag,Kapanma Gibi sorunlar varmı ???
düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hesabı kim yönetiyo bilmiyorum ama sanırım firma sahibi Berke bey o yüzden öyle hitap edicem . Evet Haklısınız DazyShield neredeyse Karacabay'a yetişmiş bulunmakta hatta yetişti fakat iki hackshieldde aynı mantıkla çalışıyor. Bana göre şuan için lalaker1 arkadaşımızın yaptığı loyein şuan için piyasanın en iyi shieldi. Suan için karacabay çok arka planda kaldı devri bitti sayılır loyein ve dazyshield iyi karacabaydan fakat loyein'in çalışma mantığı farklı hile açmayı değil hilenin özelliklerini engelliyor.

normalde böyle konulara pek yorum atmam , bizim korumamız sistemimiz ortada kısa sürede büyük bir isim yaptık elimizden geldiği kadarda işimizi düzgün yapmaya çalışıyoruz. bahsettiğiniz korumalarda bana gelen müşterilerimde bile hiçbir zaman onları kötüleme yapmadım aksine bana gelen müşterilerime de hep derim piyasayı araştırın öyle bize gelin diye. sonuçta bu ticaret işi kimin bütçesi neye uygunsa neye kafası yatarsa onu seçmeli.

Loyein dediğiniz korumada da hileler açılıyor , karacada da açılıyor. Bypass olmadan. Bizde de açabilenler oluyor.
Hileler bölümüne bir ara bakın.
Burada önemli olan piyasayı takip etmek ve gerekli müdahaleleri yapabilmektir.
Yoksa karacada ,loyeinde , dazyshield de iyidir.
Ek olarak bizim sistemimizde genelde memory engeli üzerine kurulu bir sistem tek düzen engelleme diye bir şey yok zaten böyle bir mantık bana göre de yanlış. koyduğumuz ek sistemler var elbet ama bunları ekleyip eklememekte bize kalmış bir olay.

velhasıl konuya dönecek olursa büyükweb uzun yılladır bu sektörde ve yaptığı yatırımlardan gerçekten bu işi önemsediğini gösteriyor. eminim son yatırımlarıyla çok daha iyi yerlere gelecekler kolay gelsin .
Arkadaşlar Sw açmayı düşünüyorum büyükwebtenmi alsam düşünüyorum
Lag,Kapanma Gibi sorunlar varmı ???
düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim

Makinalar da taşıma yaptığımız için alttaki yorum gelmiştir ancak artık hiç bir sorun yok ssd diskli sunucularımız da güvenle oynayabilrisiniz.

Makinalar da taşıma yaptığımız için alttaki yorum gelmiştir ancak artık hiç bir sorun yok ssd diskli sunucularımız da güvenle oynayabilrisiniz.

arkadaşlar lütfen inanmayın aynısını geçen hafta bana dediler birkaçgün önce server tamamen kapandı ne putty navicat filezilla hiçbirine girmiyor ve oyun kapalı halde yinede siz bilirsiniz

Kanıtları atacam yakında konu açtım onaylanmasını bekliyorum

Arkadaşlar Buyukweb.com'dan 4gblık server aldık sözde 1000 kişi kapasitesi var en başta çok güzel gidiyodu derken online 25 kişi felan olunca ch kapanmaları lag problemleri vb. şeyler olmaya başladı ki 2gblık bi sunucu bile en az 300-400 kişi oynayabilmesi lazım.Derken en son bombayı geçen gece yaşadık mysql çöktü ve sıfırlamak zorunda kaldık.Zaten destek ayrı bir olay ne yazsak adam "Hayat ne güzel martılar felan" kafasında öyle bi kafa var mı onuda bilmiyorum.Ch kapanma sorununu söylediğimizde tek Ch açın sorun çözülür diyor gerçekten bu kadar çözülebilirdi zaten Oyunda birçok şikayet aldık oyuncular ışınlanırken büyülü metalleri kaybolmasıda ayrı bir olay.

Otopack deseniz ayrı kötü kendiniz otopacke dosya ekliyemiyorsunuz onu geçtim ayrıca siteye ekledikleri full ve mini pack sırf uğraşmasınlar diye 5-6mb bişey koymuşlar indirenler felç oluyo full pack desen 600mblık dosya kuruyo ki bunu bide autopack ile yapınca hızı siz düşünün eğer bu rarlanıp siteye koyulursa 400mb gibi bişey oluyo ve kat kat daha hızlı ki zaten full pack kuranlar bile ışınlanınca bugda kaldıklarını söylüyorlar mini packi hiç söylemiyorum mini packten kuranların çoğu oyuna girdiğinde direk oyun kapanıyor.Bugda kalmalar vs.

Hile koruması hiç çalışmıyo kaç tane hile çalıştırdım hiç mi bişey olmaz tek yaptığı şey program veya dosyanın adınında hile,hack,efsun isimli bişey varsa oyunu kapatıyo internetten turkhackteam felan yazsam bile oyun kapanıyo.

Filesler ayrı bir bela 1-105 emek server kurduk marketteki fiyatlar şaka gibi zen 0 yang.Biyolog itemleri,artı basma itemleri aynı şekilde çok ucuz tek tek ayarladık hepsini ama yine bilişim hayallerimizi yıktı.

Son düzenleme:
Kanıtları atacam yakında konu açtım onaylanmasını bekliyorum

Arkadaşlar Buyukweb.com'dan 4gblık server aldık sözde 1000 kişi kapasitesi var en başta çok güzel gidiyodu derken online 25 kişi felan olunca ch kapanmaları lag problemleri vb. şeyler olmaya başladı ki 2gblık bi sunucu bile en az 300-400 kişi oynayabilmesi lazım.Derken en son bombayı geçen gece yaşadık mysql çöktü ve sıfırlamak zorunda kaldık.Zaten destek ayrı bir olay ne yazsak adam "Hayat ne güzel martılar felan" kafasında öyle bi kafa var mı onuda bilmiyorum.Ch kapanma sorununu söylediğimizde tek Ch açın sorun çözülür diyor gerçekten bu kadar çözülebilirdi zaten Oyunda birçok şikayet aldık oyuncular ışınlanırken büyülü metalleri kaybolmasıda ayrı bir olay.

Otopack deseniz ayrı kötü kendiniz otopacke dosya ekliyemiyorsunuz onu geçtim ayrıca siteye ekledikleri full ve mini pack sırf uğraşmasınlar diye 5-6mb bişey koymuşlar indirenler felç oluyo full pack desen 600mblık dosya kuruyo ki bunu bide autopack ile yapınca hızı siz düşünün eğer bu rarlanıp siteye koyulursa 400mb gibi bişey oluyo ve kat kat daha hızlı ki zaten full pack kuranlar bile ışınlanınca bugda kaldıklarını söylüyorlar mini packi hiç söylemiyorum mini packten kuranların çoğu oyuna girdiğinde direk oyun kapanıyor.Bugda kalmalar vs.

Hile koruması hiç çalışmıyo kaç tane hile çalıştırdım hiç mi bişey olmaz tek yaptığı şey program veya dosyanın adınında hile,hack,efsun isimli bişey varsa oyunu kapatıyo internetten turkhackteam felan yazsam bile oyun kapanıyo.

Filesler ayrı bir bela 1-105 emek server kurduk marketteki fiyatlar şaka gibi zen 0 yang.Biyolog itemleri,artı basma itemleri aynı şekilde çok ucuz tek tek ayarladık hepsini ama yine bilişim hayallerimizi yıktı.

Açın konunuzu onaylansın orada konusuruz sıknıtı yok ek olarak biz %100 koruma vs yazmadık ve geçen haftadan beri dazy shield kullanıyoruz eğer onu kullanıp hile açabiliyorsanız eyvallah.

Lag sebebi ise taşıma yaptık ve makinalar yetersiz geldi tüm makinalar aktifleştiriyoruz bu gece halledeceğim kalan sorunları da.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri