Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Özelmi çift becmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anil424242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 896

anil424242

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Özel ejdermi daha çok vuruyor çift becmi test eden varmı hangisi daha iyi? Büyü hızlı loncalık set için

Özel ejdermi daha çok vuruyor çift becmi test eden varmı hangisi daha iyi? Büyü hızlı loncalık set için

Çift beceri vuruş açısından her zaman daha iyidir. Fakat kullandığın set veya düello yaptığın kişiye göre değişir.

Bu kullandığın çift beceri hasarlı silaha göre değişir ama genel olarak çift beceri hasarlı ejder dişi kılıcı daha fazla hasar verir (skill açısından)
bahsettiğin çift beceri hasarlı ejderin ilk 5 efsununu söylersen sana daha net bir yanıt veririm çünkü kritik,delici ve zeka faktörleri mevcut ek olarak özel ejder kılıcından kastın bayılma şansı,zehirleme şansı,kritik,delici,zeka,beceri hasarı,büyü hızı bulunduran kılıç mı ?

Son düzenleme:
Bu kullandığın çift beceri hasarlı silaha göre değişir ama genel olarak çift beceri hasarlı ejder dişi kılıcı daha fazla hasar verir (skill açısından)
bahsettiğin çift beceri hasarlı ejderin ilk 5 efsununu söylersen sana daha net bir yanıt veririm çünkü kritik,delici ve zeka faktörleri mevcut ek olarak özel ejder kılıcından kastın bayılma şansı,zehirleme şansı,kritik,delici,zeka,beceri hasarı,büyü hızı bulunduran kılıç mı ?

Misal şöyle çift bec 40 + 18 bec bide zeka olsun diyelim yada kritik bumu daha iyi yoksa bec ort kritik delici zeka zehirleme bayîlma gibi loncalık kullanmak için hangisi daha ideal ort olunca düzde vursun istiyorum ama kötümü düsunuyorum çiftbecmi almalıyım

Misal şöyle çift bec 40 + 18 bec bide zeka olsun diyelim yada kritik bumu daha iyi yoksa bec ort kritik delici zeka zehirleme bayîlma gibi loncalık kullanmak için hangisi daha ideal ort olunca düzde vursun istiyorum ama kötümü düsunuyorum çiftbecmi almalıyım

Dediğim gibi bir çok faktör var zeka olsun kaç zeka ? ama genel olarak kritik,zeka,delici,büyü hızı içeren +58 beceri hasarlı ejder dişi kılıcı kullanırsan her açıdan (düz vuruş haricinde) bahsettiğin özel ejderha dişi kılıcından daha fazla damage vurursun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri