Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Milasmt2'nin 2.serveri Fetih2'de Güncel Balık Botu %100 Çalışıyor Videolu Kanıtlı Bir Şekilde Sizlere Sunmak İStedim Bu Hileyi Kolay Kolay Kimse Açamaz Bu Hileyi PAylaşmamın Sebebi 91 level Çarımın Account'u çalınıp Soyulması Oyunu Bıraktım Artık Hileyi Benim Yerime Sizler Kullanabilirsiniz.
1.+ Oyuna girip Göl'ün yanına gidiyoruz.
2+ Procces Hacker'ı Acıp oyunu suspend(durduruyoruz).
3+ Ardından İnjector Gadget ile fishbot.dll'yi İnjectliyoruz.
4+ 10-15 sn sonra hıle ekranı acılıyor o aşamaları tek tek tıklıyoruz.
5+Balık botundakı Wallhack Haricinde istediğinizi işaretleyin ve Botu Başlat'a tıklayın Botu sağ üst Köşeden X kapatın
kapattıgımızda Botumuz Devam edıyor Kapatmamızın Nedeni Hileyi Algılamaması.
Lütfen Emeğe Saygı Göstererek Yorumlarını Eksik Etmeyin.!
Not: Arkadaşlar Hilemizin İçinde Gerekli Programlar MEvcuttur Bildgniz gibi injector Gadget ve Lalaker1'in Hilesinde Virüs Bulunmaktadır.!
İSterseniz Gerekli Uygulamaları Googleden indirebilirsiniz.!
Virustotal: v=ECFGvTPgnJ8&feature=youtu.be[/video]
TURKMMO FORUMU'NUN ADMİNLERİ lalaker1.net'den LALAKER1'in Balık Botu Ve diğer Hilelerini Taratırsanız LAlaker1'in tum hılelerının vıruslu oldgunu anlarsınız.! Önce lalaker1'in Hilelerini Taratın Sonra Benim Açtıgım Konuyu KAPATIN isterseniz.:l04::l04::l04::l04::l04::l04::m08::m08::m08::m08::m08::l04::l04::l04:
Hay yapacağın işi ama ha durmadan fake hesaplar açıp milletin çarları çalmaya çalışma yeter artık vallahi ben bıktım sen bıkmadın yetkililer ip ban yok mu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)