- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu İnşallah Bi Ders Olur Arkadaşa Bidaha Abilerine Kafa Tutmamayı Öğrenir. Ellerine sağlık Ahmetim![]()
Aynen öyle kaancım'teşekkür ettim kardesim.:ka19:
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bune şimdi :m08:Sen tüm sv'nin itemlerini toplarsın ben ise 1 kişiden kostum alırım !
Gelelim arenaya Tebrikler cirkin pardon apoloo ve commander loncası
Gelelim arenaya Tapınakta vs atıp 12 k 12 k 10 k damage yiyen çirkin neden ölmüyor ? Arena davet ediyoruz 5-0 cirkin kesiliyor
efendice konuşup tebrik ediyoruz Cirkin şey video atıyor video almıyacagımı söylemiştim kanıt istersen şerefini koy kanıt olarak
Hadi Kral öpüldün :m26:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Biyologlar yokken konusmaya devam et

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bizim agzimizdan kralliz diye laf ciktimi veya ben kralim dedimmi bak gulum ben ne yazdim sonradan gorupde degismek bu olsa ve hakli cikiyorumSaygıdan bahsediyorsunuz az erkek olunda saygıyı gösterdiğimi söyleyin çirkin arena attık yenmeme rağmen sari 2 gelip ne dedim saltuk senle konuşmak için tapınağa çağırdım ne dedim burada laf atmayın yanınıza 2 5 çakal alıp server'in kralı siz değilsiniz bunuda boyle bilin her daim buradayım her zamanda buyum saygı duyun saygı görün hadi eyv .

Biyologlar geldikden sonra eminimki sesin cikmicak cok sukur bizzim kisilimiz itemimiz olsada olmasada degismiyor uslubunuzu duzeltin heleki kuzenin konusma tarzini duzeltsin

Son düzenleme:
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ahmet güzel video müziklerde yakışmış:m08: Buda ders olsun 2 item yapıp biyologu kimsede yokken sonradan yaparak kendisini kralsanan arkdaşa iyi bir ders verdimize inanıyorum ve oyundaki usluplarını düzeltmelerı gerek galiba sonradan görmededıkler şey bu olsa gerek :f15:insanın kişiligini hal ve hareketlerını değiştırıyor umarım bundan sonra sırf bize karsı değil herkese karsı saygılı olurlar
Ahmet bu arada güzel vs tebrıkler dostum :ka19:
Aynen öyle kardesim haklısın.Teşekkür ederim ayriyetten veyselim :ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)