Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cirkin Vs Jr7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu İnşallah Bi Ders Olur Arkadaşa Bidaha Abilerine Kafa Tutmamayı Öğrenir. Ellerine sağlık Ahmetim :)

Aynen öyle kaancım'teşekkür ettim kardesim.:ka19:

Sen tüm sv'nin itemlerini toplarsın ben ise 1 kişiden kostum alırım !

Gelelim arenaya Tebrikler cirkin pardon apoloo ve commander loncası :)

Gelelim arenaya Tapınakta vs atıp 12 k 12 k 10 k damage yiyen çirkin neden ölmüyor ? Arena davet ediyoruz 5-0 cirkin kesiliyor

efendice konuşup tebrik ediyoruz Cirkin şey video atıyor video almıyacagımı söylemiştim kanıt istersen şerefini koy kanıt olarak :)

Hadi Kral öpüldün :m26:

Bune şimdi :m08:
Biyologlar yokken konusmaya devam et :mad:

Saygıdan bahsediyorsunuz az erkek olunda saygıyı gösterdiğimi söyleyin çirkin arena attık yenmeme rağmen sari 2 gelip ne dedim saltuk senle konuşmak için tapınağa çağırdım ne dedim burada laf atmayın yanınıza 2 5 çakal alıp server'in kralı siz değilsiniz bunuda boyle bilin her daim buradayım her zamanda buyum saygı duyun saygı görün hadi eyv .
Bizim agzimizdan kralliz diye laf ciktimi veya ben kralim dedimmi bak gulum ben ne yazdim sonradan gorupde degismek bu olsa ve hakli cikiyorum:mad:
Biyologlar geldikden sonra eminimki sesin cikmicak cok sukur bizzim kisilimiz itemimiz olsada olmasada degismiyor uslubunuzu duzeltin heleki kuzenin konusma tarzini duzeltsin:mad:

Son düzenleme:
Ahmet güzel video müziklerde yakışmış:m08: Buda ders olsun 2 item yapıp biyologu kimsede yokken sonradan yaparak kendisini kralsanan arkdaşa iyi bir ders verdimize inanıyorum ve oyundaki usluplarını düzeltmelerı gerek galiba sonradan görmededıkler şey bu olsa gerek :f15:insanın kişiligini hal ve hareketlerını değiştırıyor umarım bundan sonra sırf bize karsı değil herkese karsı saygılı olurlar:confused:
Ahmet bu arada güzel vs tebrıkler dostum :ka19:

Aynen öyle kardesim haklısın.Teşekkür ederim ayriyetten veyselim :ka19:

Çirkin zamanları ne ara unuttun zamnında erossa da böle diordun arkasında duruorduk o günleri unutma. Anladık Yüzssüzsünüz ama içinizden yaşayın şunu abicim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri