- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar bilindiği üzere birkaç gündür herkeze meydan okuyan Jr7 Arkadaşımız banada meydan okudu Ve argo kelimelerle, Laafı fazla uzatmadan direk İzleyip yorumu sizlere bırakıyorum.Gereksiz yazı seanslarınızıda burda gercekleştirmemenizi rica ediyorum.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tebrikler Ahmet Arkadasa Ders Olmustur APPALOOSA-Commender Loncasına Bulasmanın Sonucunun Ne Olduğu.
Saygıdan bahsediyorsunuz az erkek olunda saygıyı gösterdiğimi söyleyin çirkin arena attık yenmeme rağmen sari 2 gelip ne dedim saltuk senle konuşmak için tapınağa çağırdım ne dedim burada laf atmayın yanınıza 2 5 çakal alıp server'in kralı siz değilsiniz bunuda boyle bilin her daim buradayım her zamanda buyum saygı duyun saygı görün hadi eyv .
Dostum güzel konuya yorumu devam ettirip konuyu 'bo'k etmeye calisma daha cocuksun büyüyünce anlarsın. karakterinde %10 savunma biyosu oldugu halde yenilen senken daha konusma cünkü konussanda zerre takmayip cevap vermicem. Sıkıldıkca pm atarsın
Söyledikleriyle yaptıkları tutmayan cocugun tekisin oyüzden bizden uzak dur yoksa Böyle forumda ağlamalara devam ettiriim. Buda sana son cevabım kendini nimetten sayma.
Ahmet güzel video müziklerde yakışmış:m08:Buda ders olsun 2 item yapıp biyologu kimsede yokken sonradan yaparak kendisini kralsanan arkdaşa iyi bir ders verdimize inanıyorum ve oyundaki usluplarını düzeltmelerı gerek galiba sonradan görmededıkler şey bu olsa gerek :f15:insanın kişiligini hal ve hareketlerını değiştırıyor umarım bundan sonra sırf bize karsı değil herkese karsı saygılı olurlar
Ahmet bu arada güzel vs tebrıkler dostum :ka19:
Vur agzının ortasına kanka sonucta millisin
Giderken ders vermistim ama yetmemis ohmot de vermis tb at agiz :-D
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Umarım bundan sonra abilerine karşı adam akıllı tavır takınır eline sağlık Ahmetim. :ka19:
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Tebrikler Ahmet Arkadasa Ders Olmustur APPALOOSA-Commender Loncasına Bulasmanın Sonucunun Ne Olduğu.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Bu İnşallah Bi Ders Olur Arkadaşa Bidaha Abilerine Kafa Tutmamayı Öğrenir. Ellerine sağlık Ahmetim 

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ahmet güzel video müziklerde yakışmış:m08: Buda ders olsun 2 item yapıp biyologu kimsede yokken sonradan yaparak kendisini kralsanan arkdaşa iyi bir ders verdimize inanıyorum ve oyundaki usluplarını düzeltmelerı gerek galiba sonradan görmededıkler şey bu olsa gerek :f15:insanın kişiligini hal ve hareketlerını değiştırıyor umarım bundan sonra sırf bize karsı değil herkese karsı saygılı olurlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)