- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Zırhında mevcut taşlar var zaten bu konuda herhangi bir endişe duyman yersiz birşey eklenmiyor olsaydı o ekli olan taşlar olmazdı 

- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
biliyorum taş olduğunu bende ... Sorun bu değil . geçen sene baron vardı bende editti. taşlarını çıkardım başka taşlar eklicektim ekleyemedim. birisine sordum barona taşlarını çıkardıktan sonra taş ekleyemzsin dedi sorun orda ..
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
La ekleniyor iste neyin tribini yasiyonbiliyorum taş olduğunu bende ... Sorun bu değil . geçen sene baron vardı bende editti. taşlarını çıkardım başka taşlar eklicektim ekleyemedim. birisine sordum barona taşlarını çıkardıktan sonra taş ekleyemzsin dedi sorun orda ..
- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
Zırh taşları ve silah taşları ayrı zırh için olanlar kurnazlık su taşı, savunma su taşı,korunma su taşı,sihir su taşı,yaşam su taşı,hız su taşı, silah için olanlar savaşçı,sura,ninja,şaman su taşları, ve öldürücü darbe su taşı, canavardan koruyan su taşı,kavrama su taşı,soğutma su taşı zırh için olanları silaha silah için olanları zırha ekleyemezsin bunun haricinde tüm silahlara ve zırhlara kendi taşlarını ekleyebilirsin herhangi zırh veya silah da olan taşları çıkarıp tekrar ekleyebilirsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)