Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Taş ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferhat312
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 645

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Zırhında mevcut taşlar var zaten bu konuda herhangi bir endişe duyman yersiz birşey eklenmiyor olsaydı o ekli olan taşlar olmazdı :o

biliyorum taş olduğunu bende ... Sorun bu değil . geçen sene baron vardı bende editti. taşlarını çıkardım başka taşlar eklicektim ekleyemedim. birisine sordum barona taşlarını çıkardıktan sonra taş ekleyemzsin dedi sorun orda ..

biliyorum taş olduğunu bende ... Sorun bu değil . geçen sene baron vardı bende editti. taşlarını çıkardım başka taşlar eklicektim ekleyemedim. birisine sordum barona taşlarını çıkardıktan sonra taş ekleyemzsin dedi sorun orda ..
La ekleniyor iste neyin tribini yasiyon

Zırh taşları ve silah taşları ayrı zırh için olanlar kurnazlık su taşı, savunma su taşı,korunma su taşı,sihir su taşı,yaşam su taşı,hız su taşı, silah için olanlar savaşçı,sura,ninja,şaman su taşları, ve öldürücü darbe su taşı, canavardan koruyan su taşı,kavrama su taşı,soğutma su taşı zırh için olanları silaha silah için olanları zırha ekleyemezsin bunun haricinde tüm silahlara ve zırhlara kendi taşlarını ekleyebilirsin herhangi zırh veya silah da olan taşları çıkarıp tekrar ekleyebilirsin

ruh taşı kağıdı ile taşları çıkar taş sanatı kitabı ile kırık taşları temizle tekrar taş ekleyebilirsin

hay yarabbim kimlerle oynuyoruz bu oynu ya :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri