Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız: Görkem
Yaşınız: 21
Nereli olduğunuz: Bulgaristan
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
Forumu nereden bulduğunuz:Arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Zaman geçirmek, yeni şeyler öğrenmek ve paylaşmak için kayıt olmuştum foruma.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Yönetim kadrosu, üyeleri vs. her anlamda geniş bir aile ortamı yaratmasını seviyorum TurkMMO'nun.
Beğenmediğim tek şey ise sürekli olmasa da özel mesaj yolu ile sitesinin reklamını yapmaya çalışan akıllılar
Ulaşmak isteyenler için skype adresim " yamas2323" ve Discord nickim "HolyLeth#2389".
İyi Forumlar
Yaşınız: 21
Nereli olduğunuz: Bulgaristan
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
Forumu nereden bulduğunuz:Arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Zaman geçirmek, yeni şeyler öğrenmek ve paylaşmak için kayıt olmuştum foruma.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Yönetim kadrosu, üyeleri vs. her anlamda geniş bir aile ortamı yaratmasını seviyorum TurkMMO'nun.
Beğenmediğim tek şey ise sürekli olmasa da özel mesaj yolu ile sitesinin reklamını yapmaya çalışan akıllılar

Ulaşmak isteyenler için skype adresim " yamas2323" ve Discord nickim "HolyLeth#2389".
İyi Forumlar

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hoşbuldum, TeşekkürlerHoş geldin diyeceğim fakat epeydir buradaymışsın, yeniden hoş geldin.
Hoşbuldum bro :muah:Tekrar hoşgeldin kardeşim![]()
Hoşbuldum, tenk yuu :l03:Veri guud *.*
Hoş geldiniz..
Bende memnun oldum bro, nick konusu ise foruma 1 konu için kayıt olmuştum hiç düşünmemiştim, şimdi 1 nick değiştirme hakkım olsa ki öyle bir dünya yokMemnun oldum canımnick konusunda biraz daha yaratıcı olmanı beklerdım
![]()
İyi forumlar.
aklınıza gelmicek efsane nicklerim var :ka19:
Asıl ben memnun oldum :l04:Memnun oldum .![]()
İyi forumlar.