HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkeze Merhaba Arkadaşlar Rehber Çekmeye Başladım Tüm Oyunların Rehberini Çekip Sizlere Tanıtıcam Sizde Bu Sayede Oyunu Sevip Sevemeyeceğiniz Anlıcaksınız Öncelikle Battlefaild 3 Ün M4A1 Silahının Rehberini Çektim Kullanımı Yani İyi Seyirler Beğenirseniz Yorum Atmayı Unutmayın.
Facebook Adresimiz =
Videodaki Şarkı =
Facebook Adresi Yayınlamak Yasakmı Değilmi Bilmiyorum Ama Video İsmine Tıklayarak Video ya Gidip Yorum Kısmından Verdiğim Linklere Bakmanızı Tavsiye Ederim.
Facebook Adresimiz =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Videodaki Şarkı =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Facebook Adresi Yayınlamak Yasakmı Değilmi Bilmiyorum Ama Video İsmine Tıklayarak Video ya Gidip Yorum Kısmından Verdiğim Linklere Bakmanızı Tavsiye Ederim.
Teşekkürler.Başarılar.
12-Flood yapmak yasaktır, Açtığınız konuya ya da yazdığınız mesaja 12 saat içinde cevap gelmez ise tekrar mesaj yazabilirsiniz,
12-Flood yapmak yasaktır, Açtığınız konuya ya da yazdığınız mesaja 12 saat içinde cevap gelmez ise tekrar mesaj yazabilirsiniz,
tamamTeşekkürler.Başarılar.