Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkeze Merhaba Arkadaşlar Rehber Çekmeye Başladım Tüm Oyunların Rehberini Çekip Sizlere Tanıtıcam Sizde Bu Sayede Oyunu Sevip Sevemeyeceğiniz Anlıcaksınız Öncelikle Battlefaild 3 Ün M4A1 Silahının Rehberini Çektim Kullanımı Yani İyi Seyirler Beğenirseniz Yorum Atmayı Unutmayın.
Facebook Adresimiz =
Videodaki Şarkı =
Facebook Adresi Yayınlamak Yasakmı Değilmi Bilmiyorum Ama Video İsmine Tıklayarak Video ya Gidip Yorum Kısmından Verdiğim Linklere Bakmanızı Tavsiye Ederim.
Facebook Adresimiz =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Videodaki Şarkı =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Facebook Adresi Yayınlamak Yasakmı Değilmi Bilmiyorum Ama Video İsmine Tıklayarak Video ya Gidip Yorum Kısmından Verdiğim Linklere Bakmanızı Tavsiye Ederim.
Teşekkürler.Başarılar.
12-Flood yapmak yasaktır, Açtığınız konuya ya da yazdığınız mesaja 12 saat içinde cevap gelmez ise tekrar mesaj yazabilirsiniz,
12-Flood yapmak yasaktır, Açtığınız konuya ya da yazdığınız mesaja 12 saat içinde cevap gelmez ise tekrar mesaj yazabilirsiniz,
tamamTeşekkürler.Başarılar.