melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LUA(Quest) Sistemleri[i]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thenemne0032

Level 6
TM Üye
Konular
67
Online süresi
7h 8m
Reaksiyon Skoru
476
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
188
MmoLira
264
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Normalde ücretli çalışmayacak, insanların ihtiyaçlarını karşılık almadan giderecektim fakat bazı nedenlerden dolayı para kazanmam gerekiyor. Çalışmayı seven bir insan değilim. O yüzden de yapabileceğim en uygun işi şuanlık bu olarak görüyorum.

İnsanların basit, yormayacak isteklerini tabii ki yine ücretsiz bir şekilde sağlayacağım ve onlara yardımcı olacağım ama uğraş, emek gerektirecek işleri para ile yapma kararı aldım. Dediğim gibi sadece paraya ihtiyacım var, farklı bir nedeni yok.

Referans Konularım:

Bunlar şuana kadar ücretsiz paylaştığım sistemler. Yenileri olursa konuya ekleyeceğim. Ek olarak eğer yaparsam ücretli yaptığım sistemleri de bu konu altına ekleyeceğim.

Benim amacım kimsenin parasını sömürmek yada insanları kandırmak değil. Kimseye cevap vermemezlikte yapmam. Mutlaka cevap veririm ama geç cevap veriyorsam bunun sebebi işimin olmasındandır. Bu yüzden anlayışsız olacak kişiler lütfen benden parayla dâhi olsa Quest isteğinde bulunmasınlar. Bunun yanında eğer dediğiniz sistemleri yapabilecek düzeydeysem yaparım ve yaptığım sistemin emeğine göre ücret talebinde bulunurum. Kimseden fazla bir şey koparmaya da çalışmam. Eğer yapamayacaksam da yapamayacağımı söylerim, kimseyi kandırıp da parasını yemem.

Lütfen istediğiniz özel Questler ve fiyatlandırma hakkında Skype üzerinden iletişime geçin.

ÜCRETLE YAPILMIŞ VE SATILMIŞ SİSTEMLER

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hayırlı satışlar teşkilat arkanda :P

naziler-bu-yahudileri-sevmis-2709-669x321.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri