- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Normalde ücretli çalışmayacak, insanların ihtiyaçlarını karşılık almadan giderecektim fakat bazı nedenlerden dolayı para kazanmam gerekiyor. Çalışmayı seven bir insan değilim. O yüzden de yapabileceğim en uygun işi şuanlık bu olarak görüyorum.
İnsanların basit, yormayacak isteklerini tabii ki yine ücretsiz bir şekilde sağlayacağım ve onlara yardımcı olacağım ama uğraş, emek gerektirecek işleri para ile yapma kararı aldım. Dediğim gibi sadece paraya ihtiyacım var, farklı bir nedeni yok.
Referans Konularım:
Bunlar şuana kadar ücretsiz paylaştığım sistemler. Yenileri olursa konuya ekleyeceğim. Ek olarak eğer yaparsam ücretli yaptığım sistemleri de bu konu altına ekleyeceğim.
Benim amacım kimsenin parasını sömürmek yada insanları kandırmak değil. Kimseye cevap vermemezlikte yapmam. Mutlaka cevap veririm ama geç cevap veriyorsam bunun sebebi işimin olmasındandır. Bu yüzden anlayışsız olacak kişiler lütfen benden parayla dâhi olsa Quest isteğinde bulunmasınlar. Bunun yanında eğer dediğiniz sistemleri yapabilecek düzeydeysem yaparım ve yaptığım sistemin emeğine göre ücret talebinde bulunurum. Kimseden fazla bir şey koparmaya da çalışmam. Eğer yapamayacaksam da yapamayacağımı söylerim, kimseyi kandırıp da parasını yemem.
Lütfen istediğiniz özel Questler ve fiyatlandırma hakkında Skype üzerinden iletişime geçin.
ÜCRETLE YAPILMIŞ VE SATILMIŞ SİSTEMLER
Normalde ücretli çalışmayacak, insanların ihtiyaçlarını karşılık almadan giderecektim fakat bazı nedenlerden dolayı para kazanmam gerekiyor. Çalışmayı seven bir insan değilim. O yüzden de yapabileceğim en uygun işi şuanlık bu olarak görüyorum.
İnsanların basit, yormayacak isteklerini tabii ki yine ücretsiz bir şekilde sağlayacağım ve onlara yardımcı olacağım ama uğraş, emek gerektirecek işleri para ile yapma kararı aldım. Dediğim gibi sadece paraya ihtiyacım var, farklı bir nedeni yok.
Referans Konularım:
Bunlar şuana kadar ücretsiz paylaştığım sistemler. Yenileri olursa konuya ekleyeceğim. Ek olarak eğer yaparsam ücretli yaptığım sistemleri de bu konu altına ekleyeceğim.
Benim amacım kimsenin parasını sömürmek yada insanları kandırmak değil. Kimseye cevap vermemezlikte yapmam. Mutlaka cevap veririm ama geç cevap veriyorsam bunun sebebi işimin olmasındandır. Bu yüzden anlayışsız olacak kişiler lütfen benden parayla dâhi olsa Quest isteğinde bulunmasınlar. Bunun yanında eğer dediğiniz sistemleri yapabilecek düzeydeysem yaparım ve yaptığım sistemin emeğine göre ücret talebinde bulunurum. Kimseden fazla bir şey koparmaya da çalışmam. Eğer yapamayacaksam da yapamayacağımı söylerim, kimseyi kandırıp da parasını yemem.
Lütfen istediğiniz özel Questler ve fiyatlandırma hakkında Skype üzerinden iletişime geçin.
ÜCRETLE YAPILMIŞ VE SATILMIŞ SİSTEMLER
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hayırlı satışlar güvenilir ve başarılıdır konularınıda görebilirsiniz, yapamayacağı birşey varsa size söyler ama sonunda elbet yapar :ka19:
İlk ücretli sistem yazılmış ve satılmıştır.
Yeni Pazar Sistemi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ücret için lütfen Skype üzerinden iletişime geçin: bakikaansert
İlk ücretli sistem yazılmış ve satılmıştır.
Yeni Pazar Sistemi
Ücret için lütfen Skype üzerinden iletişime geçin: bakikaansert
süre tanımlamasına dayanarak karaktere otomatik item verdirtme yaratıcı ve güzel bi sistem olmu tebrikler ciğerim
yolunda hezayız hacım yeni sistemlerin satışını görmek dileğiyle
hayırlı satışlar
- Konular
- 198
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,660
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 278
- MmoLira
- 714
- DevLira
- 103
hayırlı satışlar
- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
hayırlı satışlar
Teşekkür ederim.
- Konular
- 408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 5,838
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 4,920
- DevLira
- 0
Hayırlı satışlar teşkilat arkanda 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)