BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ücretsiz Shagyy BugFix !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NiyaziSmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 395
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle tekrardan selamın aleyküm,

Forumda sürekli konular görüyorum serverimdeki depoya item koyuyorum kayboluyor, sürgün 2. kat haritası karanlık görünüyor, karakterler yerde gömülü vs. Bunun için Shagyy 03.05.2015 Edit çıkardı ve 10TL üzerinden facebookta satışa sundu. Ben satın aldım özellikle leqendy'nin bozuk filesini kurdum. Daha sonra putty den exec ettim ve çalışıyor. Yalnız tek kusuru karakter seçme sekmesinde sol üst köşede fraps'ın fps göstergesi gibi 25x25 yeşil bi yuvarlak var. Pek sıkıntı olur mu size bilmiyorum ama loginle felan alakası yok. Neden orda bilmiyorum. Pek sıkıntı olmaz açıkçası.

Dosyayı forum'da paylaşmıyacam. Skype adresimi eklerseniz skype üzerinden anlatmalı bir şekilde 2-3 kişiye vericem.

Skype adresim : red.cr4zy

Dosyaya ait herhangi bi resim veya video mevcut değil 2. burası soru-cevap yeri pack files paylaşım yeri değil. Bildirildi.

Öncelikle tekrardan selamın aleyküm,

Forumda sürekli konular görüyorum serverimdeki depoya item koyuyorum kayboluyor, sürgün 2. kat haritası karanlık görünüyor, karakterler yerde gömülü vs. Bunun için Shagyy 03.05.2015 Edit çıkardı ve 10TL üzerinden facebookta satışa sundu. Ben satın aldım özellikle leqendy'nin bozuk filesini kurdum. Daha sonra putty den exec ettim ve çalışıyor. Yalnız tek kusuru karakter seçme sekmesinde sol üst köşede fraps'ın fps göstergesi gibi 25x25 yeşil bi yuvarlak var. Pek sıkıntı olur mu size bilmiyorum ama loginle felan alakası yok. Neden orda bilmiyorum. Pek sıkıntı olmaz açıkçası.

Dosyayı forum'da paylaşmıyacam. Skype adresimi eklerseniz skype üzerinden anlatmalı bir şekilde 2-3 kişiye vericem.

Skype adresim : red.cr4zy

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri