farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Zombi Map kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesutern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Zombi map'ı npc'eme sabitlemem gerek bide level sınırı koymam gerek elinde questi olan varmı arkadaşlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Siz bulamadıysanız kim bulacak hocam :) neyse o zaman map'larda eksik oynarız :)

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

90 Levelde Işınlayıcıya tıklayınca Ejderha Ateşi Burnu map'ine ışınlıyor.Ejderha ateşi burnundan Guatuma Uçurumu ve Yıldırım Dağları'na ışınlanabiliyorsun.Bu TR'de de aynı şekilde diye biliyorum.Haritaların tamamını eklemek istiyorsan onunla ilgi bi konu vardı forumda bakıyorum şimdi bulursam mesajı editleyip eklerim

Boos kodunu yazınca boos gözükmüyorsa nasıl damage atıyosun? :D packi yok galiba sende mobların yarın benimle tekrar iletişime geçersen sorununu çözmeye çalışırım map ekli değilsede eklemeyi anlatmaya çalışırım

Ben değil hoam o bana damage atıyor :) resim çekip atarim söylediğiniz ışınlanma kodunu deniycem PC format atılıyor

Ee şimdi bnm söylediklerimden ne fazla söylediniz map ekli deil + pack yok diyorum hala warp kodu diyorsunuz alın size warp kodu : maxminin karanlık ejder kayasını istiyor arkadaşımız warp kodu buyrun ama ışınlanmaz map ekli deil : pc . warp ( 1.1043e+06 , 1.7885e+06 )

Ee şimdi bnm söylediklerimden ne fazla söylediniz map ekli deil + pack yok diyorum hala warp kodu diyorsunuz alın size warp kodu : maxminin karanlık ejder kayasını istiyor arkadaşımız warp kodu buyrun ama ışınlanmaz map ekli deil : pc . warp ( 1.1043e+06 , 1.7885e+06 )

Günümüzde beta maplerin ekli olmadığı files mı kaldı da map ekli değil diyorsun? Map ekli pack yoktu.O questi bende attım denediler çalışmadığını söylediler 146 mb lık pack upload ettim boosların ekli olduğu keşke mesaj yazmadan önceki mesajlarada bi göz atsaydın.Sunucuyu kiraladığı firma aktif etmemiş map'i arkadaşta ticket atıp rica etmiş aktif etmelerini dünden beri konuşuyorum sorunu çözüldü sayılır :ka19:

Günümüzde beta maplerin ekli olmadığı files mı kaldı da map ekli değil diyorsun? Map ekli pack yoktu.O questi bende attım denediler çalışmadığını söylediler 146 mb lık pack upload ettim boosların ekli olduğu keşke mesaj yazmadan önceki mesajlarada bi göz atsaydın.Sunucuyu kiraladığı firma aktif etmemiş map'i arkadaşta ticket atıp rica etmiş aktif etmelerini dünden beri konuşuyorum sorunu çözüldü sayılır :ka19:
ben ne dedim ? Map Klasöründe Map Ekli Deildir Yada Channel: CONFIG dosyasındaki map kodu eklenmemiştir demedim mi packı attın ışınlandımı hayır bnm dediğimi ya ben anlatamıyorum ya sen anlamadın gzl kardeşim .

ben ne dedim ? Map Klasöründe Map Ekli Deildir Yada Channel: CONFIG dosyasındaki map kodu eklenmemiştir demedim mi packı attın ışınlandımı hayır bnm dediğimi ya ben anlatamıyorum ya sen anlamadın gzl kardeşim .

Map klasöründe map ekli değildir ya da channel confing dosyasındaki map kodu eklenmemiştir diye bir şey yazmıyor bu mesajında? :)

Ee şimdi bnm söylediklerimden ne fazla söylediniz map ekli deil + pack yok diyorum

Pack atmamın nedeni mobları görebilmesi için ayrıca mapler ekli zaten aktif değilmiş sadece.Neyse uzatmaya gerek yok iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri